• (Andre Land)
  • |
  • Forhandler
/ / Roterende hytte

Roterende hytte

John Deeres roterende og nivellerende hytte er den mest innovative, bransjeledende, reelt arbeidsmiljøtilpassete og ergonomiske på markedet. Automatisk kranstyring og nivåregulering eliminerer krengevinkelen på terrenget og lar deg fokusere på aggregatet eller gripekloa. Store, buede vinduer gir fantastisk utsikt over arbeidsområdet.

Det roterende og nivellerende hytte er nå endret og forbedret på en rekke forskjellige områder. Mange av endringene er et resultat av tilbakemeldinger fra våre kunder. Føreren har fått mer plass til bena ved at festeanordningen mellom hytte og maskinrammen er blitt ombygget. Bøyingen av de innvendige støttene nå to-dimensjonale istedenfor tre-dimensjonale, dvs. at støttene bøyes kun i en retning, som forbedrer rammens produksjons-kvalitet. I tillegg er frontruten utvidet øverst for å gi føreren uhindret utsikt over tretoppene.

Nye materialer for interiøret er nøye utvalgt for å forenkle rengjøringen. De innvendige støttene har nå fått en skinnlignende og lettvasket overflate i stedet for det tidligere tekstilbelegget. Kontrollpanelet for varmeapparatet har ny plassering som er lettere tilgjengelig for sjåføren. Vindusviskerne har fått nytt materiale, naturgummi har blitt erstattet med slitesterkt, syntetisk neopren.

Ytterligere detaljer ved den forbedrete hytte er blant annet de mer robuste ytre håndtakene med metallbeskyttelse, samt drenering over døråpningen som hindrer regn og snø fra å komme inn når du åpner døren.

Hytten har, blant andre forbedringer, automatisk klimaanlegg, justerbart og luftfjæret sete med kontroller på armlenene, motordrevet stige, ryggekamera, kjøle / varmeskap for forfriskninger og rikelig med lagringsplass

Takket være god ergonomi, holder du deg mer opplagt og takler arbeidsdagen bedre. Produksjonen øker samtidig.
Med John Deeres roterende hytte, kan du heve arbeidet til neste nivå, takket være økt komfort og bedre kontroll.