Roterende og utjevnende førerhytte

Roterende og utjevnende førerhytte

Komfort er en produktivitetsfaktor

Førerhyttene til skogsmaskiner fra John Deere™ er de udiskutable frontfigurene i bransjen

Den roterende og utjevnende førerhytten gir økt arbeidseffektivitet og bedre ergonomi. Den automatiske utjevningsfunksjonen lar operatøren sitte oppreist, selv når maskinen er i ujevnt terreng. Bommen og førerhytten er montert på separate rammeavsnitt, noe som effektivt reduserer leddene på førerhytten ved håndtering av stammer og dermed forbedrer operatørens komfort.

Våre kunder har jobbet flere hundre millioner timer i roterende og utjevnende førerhytter. Maskinene er tilgjengelige både med en roterende og utjevnende førerhytte, eventuelt med en fast førerhytte. Velg funksjonene som passert best til din hogstdrift.

Førerhytten er vendt mot arbeidsområdet

Den roterende og utjevnende førerhytten følger bommens vendinger og gir operatøren god sikt over arbeidsområdet, til hogstområdet og hjulene. Arbeidet utføres smidig, ettersom førerhytten kan vendes i den optimale retningen for planlegging av arbeidet og operatørens sikt, uten å måtte stanse maskinen.

Førerhytten roterer 290 grader

Den roterende førerhytten gir operatøren fremragende sikt over hele arbeidsområdet, til bomenden og hogstområdet. Maskinen kan også kjøres når førerhytten er vendt sidelengs.

Komfort er en produktivitetsfaktor

Den roterende og utjevnende førerhytten gir økt arbeidseffektivitet og bedre ergonomi. Den automatiske utjevningsfunksjonen lar operatøren sitte oppreist, selv når maskinen er i ujevnt terreng.

Utjevning av førerhytten styrker arbeidskomforten

Utjevning av førerhytten styrker arbeidskomforten

Hos finsnittere er førerhytten montert på en separat ramme, noe som effektivt reduserer leddene på førerhytten ved håndtering av stammer.

 

Det finnes mange individuelle justeringsmuligheter i innstillingene for rotasjon og justering av førerhytten, slik at hver eneste operatør kan benytte disse funksjonene i tråd med egne ønsker.

Individuelle justeringsmuligheter

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

Operatøren sitter oppreist, selv når maskinen er i ujevnt terreng. Ved arbeider i ulike retninger, kan førerhytten roteres for å være vendt mot arbeidsområdet.

Førerhytten mot arbeidsområdet

HeadingIcon

John Deere™ kääntyvä ohjaamo

Den roterende og utjevnende førerhytten hjelper operatøren med å opprettholde korrekt arbeidsstilling, for å forebygge belastning av rygg- og skulderområdet.

Bedre ergonomi

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

Roterende og utjevnende førerhytte fra John Deere™

Roterende og utjevnende førerhytte er et ergonomisk arbeidsmiljø

Videoen viser hvordan den roterende og utjevnende førerhytten tilrettelegger arbeidet for operatører av skogsmaskiner og sikrer bedre ergonomi.