Teknologi fra John Deere for presisjonsgressklippere

Om du så er en banemester, oppsynsperson eller profesjonell landskapsarkitekt, står du overfor økende krav til miljøforvaltning 
og effektiv drift. John Deere tilbyr teknologi for presisjonsgressklippere med brukervennlige løsninger som hjelper deg 
med å planlegge, overvåke og analysere vedlikeholdsoppgavene på en effektiv måte. Ved å samle viktig innsikt gjennom hele året kan du ta 
informerte beslutninger for mer lønnsom og bærekraftig klipp og stell av gressarealene dine.

Optimalisert ressursadministrasjon

Nyskapende teknologi for gressbehandling gir nyttig informasjon om bruk av maskinen og innsatsfaktorer for bedre kostnadsstyring og forsvarlig beslutningstaking. 

boundaryprecision-turf-guide

Enkelt å drive bærekraftig

Teknologien for presisjonsgressklippere kan redusere drivstofforbruket betydelig og forhindre unødig bruk av innsatsmidler som kunstgjødsel og kjemikalier, noe som gir deg mer bærekraftig drift.

Teknologi for presisjonsgressklippere: Mer effektiv styring av driften

John Deere Precision Turf kobler sammen maskiner, gressarealer og arbeid i sanntid. All relevant styringsinformasjon blir lett tilgjengelig for deg til å ta bedre, informerte beslutninger og drive en mer lønnsom og bærekraftig virksomhet.

connect

Koble til

guidance

Veiledning

manage

Administrasjon

Tilkobling er nøkkelen til maskininformasjon i sanntid. JDLink™ er en telematikkløsning fra John Deere som gir deg automatisk flyt av maskindata mellom tilkoblet utstyr og John Deere Operations Center™, vår nettbaserte administrasjonsplattform.

           

overvåke-maskinens-ytelse

Overvåk maskinens ytelse

Maskindata i sanntid, som for eksempel opplysninger om tomgangskjøring, transport og arbeidstimer, viser maskinens ytelse og danner grunnlaget for hvordan maskinen kan utnyttes bedre.

oversikt-over-maskinenes-posisjoner-i-sanntid

Få oversikt over maskinenes posisjoner i sanntid

I tillegg kan du få oversikt over maskinenes posisjoner i sanntid for hele flåten din, fra hvor som helst og når som helst – du vet alltid hvor folkene dine arbeider og hvordan arbeidet går.

mindre-vedlikeholdskostnader

Få mindre vedlikeholdskostnader og nedetid

Maskindata i sanntid gjør det lett å overholde vedlikeholdsplaner og planlegge nødvendig vedlikehold på forhånd, slik at maskinene dine alltid er klare og i tipp-topp stand når du trenger dem.

 • JDLink™ R-modem

  Alt golfutstyr kommer som standard med R-modemet for opplasting av maskindata og agronomiske data, f.eks. innsamlet under sprøyting med vår ProGator 2030A HD200 CE GPS-presisjonssprøyte. 

  Innsamlingsbare maskindata kan variere, alt etter maskintype og -alder.

  jdlinkr-modem
 • JDLink™ M-modem

  1500- og 1600-serien til TerrainCut™ er utstyrt med vårt nye M-modem, som også er tilgjengelig som ettermonteringssett for våre kommersielle Zero Turn spakstyrte klippere. M-modemet, med sin innebygde antenne, er perfekt til montering på maskiner som ikke er klargjort for JDLink og til og med på utstyr som ikke er fra John Deere, slik at hele flåten din kan kobles sammen*.

  * Innsamlingsbare maskindata kan variere, alt etter maskintype og -alder.

  jdlink-m-modem

 

Ta kontakt

           

Vårt presisjonsstyringssystem via GPS gir en automatisk reduksjon av glemte felt og overlappinger. Dette bidrar til å minimere kostnadene til kunstgjødsel, kjemikalier og såkorn, senker drivstofforbruket og gjør operatøren mindre trett.

StarFire-mottaker

StarFire™-mottaker

Tilgang til GPS-styringssystemene til John Deere starter med våre StarFire™-mottakere. De får korreksjonssignaler fra opptil fire satellitter samtidig, noe som gir enestående dekning, og bytter automatisk til det beste geostasjonære satellittsignalet for å gi deg pålitelig og nøyaktig GPS-styring.

 • Universal Display

  Navnet sier det hele: Vårt Universal Display kan brukes på forskjellige maskiner og dermed i alle sesonger. Dokumentasjon, justerbar påføring av produkter og mulighet for trådløs dataoverføring er standard.

  universal-display
 • 4240 Universal Display

  4240-displayet har en berøringsskjerm på 21,3 cm og er vann- og støvbestandig (IP65).

  4240-universal-display
 • 4640 Universal Display

  Har samme funksjoner som 4240, men med en større berøringsskjerm på 25,4 cm og klargjort for In-Field Data Sharing.

  4640-universal-display
 • G5 Universal

  G5 Universal er vann- og støvbestandig (IP65) og gir deg full HD-oppløsning, ekstra minne, større databehandlingskraft og er blant de mest avanserte displayene tilgjengelig.

  g5-universal
 • G5Plus Universal

  Har samme funksjoner som G5 Universal, men G5Plus Universal har en diger skjerm på 12,8” som byr på hele 33 % mer skjermplass.

  g5plus-universal

AutoTrac™

Med håndfri AutoTrac™-styring kan du bevege maskinen raskere og med mindre anstrengelse, samtidig som du reduserer overlappinger og glemte felt. Arbeid uanstrengt i rette, buede og sirkelformede kjørespor, selv i dårlig sikt. Bruk AutoTrac™ én gang, og du vil aldri ønske å gjøre annet.

autotrac

AutoTrac™ Universal 300 (ATU300)

Vår anerkjente automatiske styreløsning kan monteres på mange ulike maskiner. En meget enkel installasjonsprosedyre gjør at du kan overføre ATU300 fra én maskin til en annen på mindre enn 30 minutter.

 

Ta kontakt

           

John Deere Operations Center™ er din portal for innsamling og synliggjøring av agronomisk informasjon samt om maskinene og arbeidet. Du får tilgang til all viktig informasjon på et øyeblikk, noe som hjelper deg med å fatte faktabaserte beslutninger raskt og enkelt.

raskere-oppsett-hurtigere-oppsett

Raskere oppsett

Du kan spare mye tid ved å sette opp maskiner, operatører og grenser i John Deere Operations Center™, og dermed planlegge alt arbeid i god tid på forhånd.

uanstrengt-oversikt-enkel-oversikt

Uanstrengt oversikt

Unngå forsinkelser og feil ved å slå opp oppgaver og maskinenes posisjoner etter behov, og få oversikt over fremgangen i sanntid fra hvilken som helst enhet.

viktig-innsikt-stedsspesifikt-landbruk

Viktig innsikt

Du får enkelt full oversikt over hvor effektive og produktive maskinene og applikasjonene er, og du får betydelige forbedringer i ytelse, økonomisk styring og bærekraft.

john-deere-operation-center

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ kobler deg til maskinene dine og driften din fra ett sentralt sted. Planleggings- og analyseverktøyene i John Deere Operations Center™ hjelper deg med å ta faktabaserte beslutninger til rett tid.

* Kun tilgjengelig i Storbritannia og Irland. Kommer snart til resten av Europa.

 

Ta kontakt

           

profesjonelle-landskapsarkitekter

Uunnværlig for profesjonelle landskapsarkitekter

Bruk Operations Center™ eller Operations Center™-appen til å koble sammen maskinene, arealene og arbeidsstyrken i sanntid så du kan strømlinjeforme arkivering og rapportering samt kunne se alle data mens du er på farten. Posisjonering i sanntid, foregripende vedlikehold og selvstyrte maskiner reduserer kostnadene dine samtidig som du kjører mer miljøvennlig.

banemester

Uunnværlig for dagens banemester

Som banemester bruker du Operations Center™ eller Operations Center™-appen til å hjelpe deg med å koble sammen maskinene, golfbanene og arbeidsstyrken i sanntid. Med dette får du strømlinjeformet registrering, raskere rapportering og mobil tilgjengelighet. Du vil også dra nytte av posisjonering i sanntid, foregripende vedlikehold og automatisk styring som senker kostnadene og styrke bærekraften samtidig som du opprettholder optimal drift.

hurtig-start

Spør en ekspert for å komme raskt i gang

Lær av de profesjonelle! Snakk med en av ekspertene for presisjonsgressklipping hos din lokale forhandler, og kom raskt i gang og dra nytte av fordelene fortere!

få-hele-historien-brosjyre

Få hele historien

Alle fakta, alt du bør vite, og hvordan du kommer i gang – les alt sammen i brosjyren vår om teknologi for presisjonsgressklippere.