Utstyr til gressklippere

Riding Lawn Equipment

Dokumentert tidsbesparelse

Stor eller liten, våre ridere / plenklippere kombinerer styrke og pålitelighet med hagevennlig enkelhet, komfort og kontroll.

 

 

Den rette klipperen til din eiendom

Dersom du ønsker å være stolt av hjem og hage, kommer du ikke utenom å bruke en del tid på vedlikehold. Men med de rette hjelpemidlene blir det en fryd å utføre disse arbeidsoppgavene, og du får dem unnagjort på null komma niks. Våre plentraktorer og zero-turn slåmaskiner har alle sine konkrete fordeler. La oss ta en titt på hva de kan gjøre for deg, slik at du skjønner hva som passer best for deg.

Lawn Tractors

Plentraktorer

Har du en noe større eiendom med skråninger og hauger? Våre kraftige gressklippertraktorer er det du trenger dersom du ikke ønsker å bruke hele helgen på klipping. De kjøres omtrent som en bil, så du trenger bare å hoppe rett inn for å få utført enhver jobb raskt og enkelt.

Zero turn mowers

Zero-turn slåmaskiner

Har du mange trær, busker eller blomsterbed som du må manøvrere deg rundt? I så fall vil du spare tid med responsen og den tette svingradiusen til våre zero-turn slåmaskiner – en runde er alt du trenger for å oppnå den presisjonen som du ønsker.