John Deere lastbærer og hogstmaskin

Skogsmaskiner

TimberMatic Kartene og TimberManager

TimberMatic Kartene og TimberManager

Nå slipper du å gjette. Med TimberMatic Kartene får operatører sanntidsoversikt over produksjonen for objektet. TimberManager gir bedriftseieren oversikt over objektet. 

Ettermarkedskatalog

Ettermarkedskatalog

Ettermarkedskatalogen for skogsmaskiner omfatter det meste av Deeres tilbud innen slitedeler, forbruksvarer og tilleggsutstyr som du vil trenge ved normal bruk av maskinparken din. Alle komponentene som er omtalt, er kvalitetstestet for å hjelpe deg å oppnå jevn drift uten avbrudd  og spare penger.

Intelligent Kranstyring

IBC

John Deere introduserte intelligent kranstyring (IBC) for lastbærere i 2013. IBC ble også introdusert for hogstmaskiner i 2017. For hogstmaskiner har IBC blitt justert etter arbeidssyklusen.

John Deere Forestry spesial tilbud

Spesial tilbud på reservedeler og tilbehør

Sjekk de nyeste tilbudene!

John Deere People - Mika

John Deere-folkene

John Deere-folkene er dedikerte, ambisiøse og elsker jobben sin. "Når kundene gjør det bra, gjør vi det bra også", sier Mika. Møt ham og noen av de andre dedikerte menneskene.

Noe mer

John Deere Forestry kunden magasin In The Forest

In The Forest

Les om skogsmaskiner!

John Deere Forestry reservedeler

Performance Plus

Performance Plus er en omfattende produktserie. Med originale Performance Plus-produkter vil du være garantert høy ytelse og utnyttelsesgrad på dine maskiner og sikre din investering i mange år fremover.