Mennesker som går gjennom ulike typer John Deere-utstyr i en stor åker.

VI DRIVER
FOR Å SKAPE FREMSKRITT

Vi kjører som ingen andre

Vi driver et livsnødvendig arbeid. Vi driver for menneskene som stoler på oss og planeten som livnærer oss, og utvikler intelligente, tilkoblede maskiner som skaper fremskritt.


Vi bruker mer enn 180 års erfaring og terrabytes med presisjonsdata til å kjenne kundene våre og virksomhetene deres bedre enn noen andre. Vår brukervennlige teknologi bidrar til å levere resultater som de ser på åkeren, på jobbstedet og i regnskapet. Vi sikrer sømløs tilgang til deler, tjenester og ytelsesoppgraderinger fra maskinen bringes hjem til den skal byttes ut, ved å levere brukerstøtte i verdensklasse under hele livssyklusen til utstyret, med kontinuerlig fokus på produktivitet og bærekraft.

Og vi glemmer aldri at vi’er her for å skape fremskritt.


Bærekraft

Vi ønsker å skape løsninger som opprettholder levebrødet til kundene og lokalsamfunnene våre over hele verden i generasjoner.

Bærekraftsmål

Innovasjon og teknologi

Vi skaper nye måter å tenke på og utvikler nye måter å gjøre ting på. Ikke for å forstyrre status quo, men for å utvikle kundefokuserte løsninger som tar arbeidet deres videre på måter som er enklere og mer lønnsomme.

Besøk siden for innovasjon & teknologi

Samfunn

Vår lidenskap er like stor som lojaliteten den inspirerer. Den type anseelse må fortjenes. Vi er stolte når vi gjør en god jobb, og vi har en stor innvirkning på lokalsamfunnene våre over hele verden.

Les om borgernes makt på vårt amerikanske nettsted

Lederskap

Store ledere skaper gode selskaper, og vår CEO John May deler de samme verdiene som forgjengerne, inkludert integritet, kvalitet, engasjement og innovasjon.

Møt lederne våre

Deere & Company har et produktutvalg på mer enn 25 varemerker som gir kundene våre innovative løsninger for hele driften, i en rekke produksjonssystemer gjennom hele livssyklusen til maskinene deres. Du kan se et utvalg av varemerkene våre her.

Wirgen logo

Wirtgen

Wirtgen-gruppen består av Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann og Benninghoven, og tilbyr kundene mobile maskinløsninger for veibygging og veirehabilitering, anlegg for gruvedrift og behandling av mineraler eller resirkulering av materialer, og for asfaltproduksjon. De fem varemerkene dekker sammenlagt alt fra A til Å i veibygging, fra preparering, blanding, asfaltering, komprimering og rehabilitering.

Hagie logo

Hagie

Historien om Hagie er inspirerende med teft for nyskapning og fagkunnskap. Ray Hagie ønsket å drive mer effektivt og finne bedre måter å gjøre ting på, noe som fikk ham til å se nærmere på sprøyteløsninger for avlinger. I 1947 førte lidenskapen hans for problemløsning til verdens første selvgående sprøyte. Denne revolusjonerende nyvinningen gav høyere salgstall, utvidelse av fabrikkene og en billett til det internasjonale markedet.  Selskapet Hagie produserer fortsatt sprøyter og stråfjernere med høy klaring.

PLA Logo

PLA

Grunnleggeren av selskapet, Juan Carlos Pla, gjorde Argentinas første kornelevatorer til et fast innslag i transporthavnene, før han skapte sitt signaturprodukt, en sprøyte med høyt chassis. Innen 1978 produserte PLA Latin-Amerikas første selvgående sprøyte, etterfulgt av et automatisk tilhengersystem (1993) og verdens første “helautomatiserte” sprøyte (1999). PLA produserer plantemaskiner og sprøyter.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Selskapet ble grunnlagt av familien Mazzotti, og selskapets brede erfaring med produksjon av selvgående landbruksmaskiner går nesten 75 år tilbake. Familien har lang tradisjon og hjerte for landbruk, og ble fort kjent som dyktige innovatører og visjonærer med et øye for landbrukeres behov og med kontinuerlig utvikling av problemløsning for kundene. Mazzotti produserer selvgående sprøyter i Italia.

Monosem logo

Monosem

Monosem har i mer enn 75 år levert presisjons-vakuumplantemaskiner og kultivatorer i høy kvalitet til mer enn 80 land over hele verden. Monosems historie har siden 1945 vært preget av en lang rekke med innovative produkter. Monosem har lenge vært ledende på det franske markedet innen presisjonsplantemaskiner, og har utvidet til det globale markedet der 70 prosent av produksjonen nå blir eksportert.  Avdelingen i Kansas City, Kansas, fokuserer på det nordamerikanske spesialavlingsmarkedet.

A&I Products Logo

A&I Products

A&I Products har siden 1980 vært en ledende produsent og engrosdistributør av ettermonteringsdeler innen landbruk, gressplener og industriutstyr. Selskapet startet opprinnelig som et lite maskinverksted, men A&I Products fikk en stadig økende vekst ved å produsere nye deler for å erstatte deler som ofte trengte reparasjon. Nå tilbyr A&I Products mer enn 160 000 forskjellige delenumre i en rekke bruksområder.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Blue River Technology er bygget over ett enkelt konsept – å maksimere og samtidig minimere. Blue River kombinerer det nyeste innen innovasjon og teknologi for å forbedre landbruksproduksjonen – og samtidig redusere påvirkningen på planeten. Blue River utviklet teknologien See & Spray Select, tilgjengelig på sprøyter i 400- og 600-serien fra John Deere. See & Spray kombinerer kunstig intelligens, maskinlæring og robotteknikk for å spare tid og penger for kundene og samtidig øke lønnsomheten på en bærekraftig måte.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Harvest Profit ble grunnlagt in 2015 og består av et team som bor og jobber i hjertet av landbruksområdet i Nord-Dakota. Selskapets misjon er å forenkle den økonomiske siden av landbruket. Harvest Profit har utviklet programvareverktøy som gjør det enklere for landbrukere å se både kostnader ved gårdsdriften, fortjenesten, markedsposisjoner for kornet og lagerbeholdningen. De kaller det “programvare for smarte bønder” – slike som ser på gården sin som en helårsvirksomhet. 

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

Bear Flag Robotics har som målsetning å øke den globale matproduksjonen, og samtidig redusere kostnadene ved dyrkingen gjennom maskinautomatisering. Selskapet produserer selvkjørende teknologi for landbrukstraktorer og vil med det øke sikkerheten, påliteligheten og lønnsomheten ved gårdsdriften. Bear Flag Robotics ble stiftet i 2017 i Silicon Valley av grunnleggerne Aubrey Donnellan og Igino Cafiero. Donnellans og Cafieros forhold til John Deere startet med John Deere Startup Collaborator-programmet i 2019, og oppkjøpet ble annonsert i 2021.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

Kreisel har siden 2014 vært en ledende innovatør innen utvikling av nedsenkningskjølte elektriske batterimoduler og -pakker. Selskapet tilbyr differensiert batteriteknologi og batteribufret ladeinfrastruktur, og leverer i dag til en global kundebase i mange forskjellige sluttmarkeder, inkludert vanlige kjøretøy, terrenggående kjøretøy, båter, e-motorsport og andre bruksområder med høy ytelse. Selskapet ble grunnlagt av brødrene Johann, Markus og Philipp Kreisel og er basert i Rainbach im Mühlkreis, Østerrike.