Produktivitet, driftsikkerhet og lave driftskostnader

Maksimal produktivitet kan kun oppnåes gjennom en optimalt fungerende maskin og derfor fokuserer John Deere mye på å bygge ut markedstøtte med både mange innretninger og mange produktløsninger for reservedeler og service. Uansett om din maskin behøver service eller akutt reparasjon, har vi innretninger, mobile enheter og eksperter som er tilgjengelig for deg. Det er derfor enkelt å holde din John Deere maskin i optimalt god stand.

Vedlikeholdstjenester

Utvidet garanti

Utvidet garanti gir deg fortsatt trygghet når det gjelder din maskin etter at standardgarantien er utløpt. Du kan få den utvidete garanti for din John Deere- skogsmaskin om du kjøper ny maskin eller mens standardgarantien fortsatt gjelder

Oljeanalyse er et utmerket verktøy for å overvåke maskinens tekniske tilstand

Regelmessig analyse av oljeprøver er et utmerket verktøy for å overvåke maskinens tekniske tilstand. Tilsammen med TimberLink er oljeanalyse en viktig del i tilstandbasert vedlikehold. Ved hjelp av oljeanalyse kan maskinens pålitelighet økes og vedlikehold- og driftsutgifter reduseres. Dersom eventuelle problemer oppdages i tide ved hjelp av oljeprøver kan du spare betydelige beløp i kostnader forårsaket av uventede reparasjoner.

Gjenopprett din maskin til maksimal produksjonspotensiale

På finjusteringsdagen kontrolleres maskinens tilstand, innstillinger, hydraulisk trykk og ytelse under realistiske arbeidsforhold. Deretter økes eller gjenopprettes maskinens ytelse til et optimalt høyt nivå.

TimberCare-serviceprogram

Et regelmessig vedlikehold garanterer at maskinen alltid er i god teknisk stand med opprettholdt, høy utnyttelsesgrad.