Expert Check

Ekspertkontroll Expert Check

Expert Check er en omfattende inspeksjon av maskinen din. Expert Check er en tjeneste som lar deg fokusere på kjernevirksomheten din og stole på maskinen din.

De første standardiserte John Deere Forestry-sjekklistene for Exper Check ble opprinnelig publisert i 2017. Siden den gang har sertifiserte John Deere-teknikere kontrollert hundrevis av skogsmaskiner og gitt ekspertråd til kundene. Nå, som et resultat av vår kontinuerlige utvikling, introduserer vi Expert Check 2.0.

Basert på innsamlede data og erfaring er sjekkpunktene enda mer spesifiserte og presise for å gi nøyaktig informasjon om maskinens tilstand. Det er 150–200 inspeksjonspunkter, avhengig av maskinen. Expert Check 2.0 gjør mer enn bare å stole på praktiske inspeksjoner for å lokalisere risikoen for mekanisk sammenbrudd. Det settes mer fokus på driftstesting og prøvekjøring, noe som forbedrer inspeksjonseffektiviteten og nøyaktigheten av funnene.  

Expert Check 2.0-prøvekjøringen kan også utføres som en del av justeringsdagen for å sikre pålitelighet og effektivt daglig arbeid. Du vil som et resultat få en liste over funn du kan dele med alle maskinoperatører og sikre at den verdifulle informasjonen når alle. Funnene kan brukes som grunnlag for optimalisering av justeringsdag-maskinen. Justeringsdag kan inkluderes som en del av en TimberCare-serviceavtalen eller kjøpes separat. 

En komplett Expert Check 2.0-inspeksjon tar cirka fire timer og utføres alltid i serviceanlegg, men det finnes også en lettere versjon som kan utføres i skogen.   Expert Check 2.0 kan selvfølgelig også fremdeles inkluderes i en TimberCare-serviceavtale, akkurat som den tidligere versjonen.

Uansett hvor du befinner deg, Expert Check har alltid det samme standardiserte John Deere-innholdet.

Expert Check utføres av en John Deere-utdannet tekniker som har tilgang til våre nyeste spesialverktøy, applikasjoner og kunnskap. Ingen kjenner John Deere-skogsmaskiner bedre enn oss. Vårt brede servicenettverk gir kontinuerlig tilbakemeldinger fra alle markeder og funnene deles med andre, så våre teknikere er alltid oppdatert hvis det er noen maskinområder som trenger spesiell oppmerksomhet.  

John Deere har utviklet flere sofistikerte verktøy og programmer for å hjelpe teknikere i deres arbeid – og resultatene har ført til forbedret oppetid og pålitelighet.

En Exper Check-inspeksjon gir deg en omfattende rapport om tilstanden til maskinen din. Hvis det oppdages et aspekt som krever oppmerksomhet, vil du alltid få en liste over funnene og et tilbud om reparasjon. Expert Check lar deg konsentrere deg om kjernevirksomheten din med tillit til at maskinen din er fullt operativ og potensielle havarier er tatt hånd om før de forårsaker nedetid.  

John Deeres Expert Check inkluderer

  • Driftstester og prøvekjøring
  • Omfattende maskinrapport
  • Råd om optimalisering og innstillinger av maskin
  • Gratis tilbud på følgende reparasjonsarbeid og skifting av slitedeler
  • Direkte konsultasjon og informasjon på feltsett og redskaper

Tekst: Antti Ketvell, In The Forest 2/2021