Landbruk

Landbruk

AutoTrac universal 300 pakke

Automatisert styring for flere merker

AutoTrac universal 300 pakke – AutoTrac er en merkeuavhengig løsning som kan monteres på over 600 forskjellige maskiner, fra gamle John Deere modeller til andre merker. Den er enkel å montere, og er også godkjent for bruk på traktorer uten førerhus.

Drivstofføkonomi som garantert eller pengene tilbake

Drivstofføkonomi som garantert eller pengene tilbake

John Deere garanterer der andre lover. Brukes det mer enn vårt oppgitte drivstofforbruk, vil vi refundere forskjellen. Brukes det mindre enn vårt oppgitte forbruk betaler vi deg en bonus på 1 x forskjellen. Drivstoffgarantien gjelder traktorer i 6R-, 7R- og 8R-serien i felt- og transportmodus.

Operation Center

Operation Center

Operations Center er et online og gratis gårdsstyringssystem som gir tilgang til nyttig gårdsinformasjon – hvor som helst og når som helst. Med Operations Center på MyJohnDeere.com har du alltid «gården din i lomma». Det er enkelt å bruke, og kobles enkelt til dine maskiner og jorder, og gir deg full oversikt over arbeidsoperasjonene dine i sanntid.

COMMANDPRO - NÅ TILGJENGELIG PÅ HELE 6R-SERIEN

COMMANDPRO - NÅ TILGJENGELIG PÅ HELE 6R-SERIEN

"CommandPRO er nå også tilgjengelig for små og mellomstore traktorer i 6R-serien. Transmisjonsbetjening og 11 programmerbare knapper i en spak. Opplev en ny dimensjon for produktivitet og kontroll av traktoren."

garanteret kornkvalitet

Garantert topp kornkvalitet: < 1 % ødelagte korn

Vi er så sikre på kornkvaliteten til S700, at vi garanterer du vil oppnå < 1 % ødelagte korn i korntanken. Ellers betaler vi deg forskjellen.*