Styringsløsninger

Styringsløsninger

Systemer som fungerer med flere merker og for en hver anvendelse

Bruker’du ikke bare John Deere-maskiner? Ikke noe problem. Vi’har et stort utvalg med styringssystemer for mange maskinmerker og anvendelser. Det’ er fordi vi utvikler og bygger våre egne styringssystemer. Vi’ kan skreddersy de elektroniske systemene for å passe ulike individuelle maskiner. Spør forhandleren din om hvordan du kan dra nytte av fordelene ved automatisk styring.

Sømløs integrering

Sømløs integrering

Alle komponentene våre kan byttes ut, og selv om maskinen din ikke’ er grønn og gul, kan du likevel utnytte fordelene ved teknologien for presisjonslandbruk.

Lett å bruke

Lett å bruke

Alle komponenter og programvare er laget av oss. Konstruert med bønder, for bønder de’er enkle å bruke og bygget for lang levetid.

Målbar lønnsomhet

Målbar lønnsomhet

Dataene dine er trygt lagret i John Deere Operations CenterTM for detaljerte analyser av maskinenes effektivitet, utbyttet og mer for å støtte lønnsomheten til virksomheten din.

John Deere gjør presisjonslandbruk enkelt for deg

Vi’har laget en serie med korte videoer som forklarer noen av fordelene med våre presisjonsjordbruksverktøy. Bare bla gjennom listen til høyre for å finne et interesseområde.

Automasjonssystemer

Automasjonssystemer

Kvitt deg med stresset med repeterende oppgaver ved hjelp av våre kontroller og programmerbare enheter. De’vil hjelpe deg med å optimalisere maskinens ytelse og eliminere kostbare feil.

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Finn ut hvordan åkerdata fra flere kilder blir brukt for å utvikle kart med ulike variabler, slik at du kan forvalte de enkelte områdene av åkeren forskjellig og forbedre veksten og avlingen.

Smart jordbruk: Det grunnleggende

Smart jordbruk: Det grunnleggende

For å starte reisen inn i presisjonsjordbruket trenger du bare en mottaker, display, JDLink™-tilkobling og en konto på John Deere Operations Center™. Og dessuten’er tilgangen til John Deere Operations Center™ gratis!