Skurtreskere

Utmerkelseskoden: skurtreskeren vår DeereNA

Våre T5-, T6-, S7- og X9-skurtreskere, har nå den nye stilen og førerhyttedesignet som X9, inkludert det massive G5Plus-displayet i HD. De nye, effektive JD9X- og JD14X-motorene, gir deg fremdrift med HarvestMotion™ og Harvest IPM-teknologi. Hele skurtreskerserien har allsidige skjærebord og kornhåndtering med høy hastighet, for å sikre at landbrukspotensialet ditt er like stort som målene dine.

Modeller

X9-skurtreskere

Oppnå de største innhøstingsmålene dine med X9-flaggskipets banebrytende prediktiv automatisering og nyeste teknologioppdateringer. Utforsk alle funksjonene som er utformet for å ta innhøstingen din til nye nivåer av kvalitet og produktivitet.

Modell

S7-skurtreskere

Takket være den avanserte teknologien til S7, inkludert automatisering av innhøstingsinnstillinger og forutsigbar kjørehastighetautomatisering, kan alle operatører nå arbeide på nivå med eksperter. Oppdag den revolusjonerende innhøstingsteknologien til S7-skurtreskeren.

Belteduker

Skurtreskerne T5 | T6

Kos deg med panoramautsikt, en fredelig førerhytteatmosfære, luksuriøse setealternativer og et avansert digitalt arbeidsområde. Våre T5- og T6-skurtreskere med ristere og flere slagere tromler, gir deg effektive innovasjoner i premium-førerhyttekomfort.

Relaterte temaer

kornanalyse

kornanalyse

John Deere HarvestLab måler proteininnhold i sanntid. Det kan hjelpe deg med å ta mer informerte beslutninger om næringsforvaltning, valg av frøsorter, markedsføring og lagring av avlinger.

John Deere Connected Support

John Deere Connected Support

Lær hvordan forhandleren din kan bruke tilkobling fra JDLink™ til å levere en rekke fjernstyrte overvåkningstjenester, som vil forbedre innhøstingslogistikken.

Smart gårdsdrift

Smart gårdsdrift

Teknologi kan hjelpe deg med å bruke innhøstingsdataene dine til å planlegge planting og såing for neste sesong.