Smarte løsninger for gårdsdriften

Smarte løsninger for gårdsdriften

Din reise i smart jordbruk starter her


Hvis du vil komme i gang med presisjonslandbruk, har du’ kommet til riktig sted!

Precision Ag-teknologien er enkel å bruke og hjelper deg med å planlegge, overvåke, utføre og analysere gårdsdriften gjennom hele året. Du’l vil også være bedre rustet for å forstå og møte utfordringer med klimaendringer for landbruket i fremtiden.

Større utbytte/avling

Større utbytte/avling

Presisjonsjordbruk gir deg muligheten til å optimalisere innsatsfaktorene som frø, gjødsel, kjemikalier og mer, slik at du kan ta hensyn til de forskjellige forholdene i hver enkelt åker og dermed maksimere utbyttet/avlingen.

Bedre kontroll over økonomien

Bedre kontroll over økonomien

Smarte jordbruksteknologier gir deg nyttig informasjon om maskinbruk og innsatsmidler og sørger for bedre oversikt over kostnader som igjen kan bidra til bedre forvaltning og beslutningstaking.

Forbedret bærekraft

Forbedret bærekraft

Presisjonslandbruk kan redusere drivstofforbruket og bruken av innsatsfaktorer som gjødsel og kjemikalier betydelig, og bidra til et mer bærekraftig landbruk.

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overhoppinger, ingen overlappinger –, følg samme kjørespor hver gang helt håndfritt. Tilbyr svært høy nøyaktighet’, vi har utvidet utvalget med styringsløsninger for å passe alle redskapsmerker.

Styringsløsninger

Automasjonssystemer

Kvitt deg med stresset med repeterende oppgaver ved hjelp av våre kontroller og programmerbare enheter. De’vil hjelpe deg med å optimalisere maskinens ytelse og eliminere kostbare feil.

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Finn ut hvordan åkerdata fra flere kilder blir brukt for å utvikle kart med ulike variabler, slik at du kan forvalte de enkelte områdene av åkeren forskjellig og forbedre veksten og avlingen.

John Deere gjør presisjonslandbruk enkelt for deg

Vi’har laget en serie med korte videoer som forklarer noen av fordelene med våre presisjonsjordbruksverktøy. Bare bla gjennom listen til høyre for å finne et interesseområde.