Automatiseringssystemer

Automasjonssystemer

Reduser tidsbruken og stresset knyttet til repeterende oppgaver

Automatiseringsverktøy tar bort de kjedelige, repeterende oppgavene og gir deg frihet til å bruke tiden på å administrere driften din. De’er også nyttige hvis du’baserer deg på deltidsansatte eller mindre erfarne operatører. Automasjon garanterer en god jobb hver gang.

Sømløs integrering

Sømløs integrering

Alle komponentene våre kan byttes ut, og selv om maskinen din ikke’ er grønn og gul, kan du likevel utnytte fordelene ved teknologien for presisjonslandbruk.

Lett å bruke

Lett å bruke

Alle komponenter og programvare er laget av oss. Konstruert med bønder, for bønder de’er enkle å bruke og bygget for lang levetid.

Målbar lønnsomhet

Målbar lønnsomhet

Dataene dine er trygt lagret i John Deere Operations CenterTM for detaljerte analyser av maskinenes effektivitet, utbyttet og mer for å støtte lønnsomheten til virksomheten din.

John Deere gjør presisjonslandbruk enkelt for deg

Vi’har laget en serie med korte videoer som forklarer noen av fordelene med våre presisjonsjordbruksverktøy. Bare bla gjennom listen til høyre for å finne et interesseområde.

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Finn ut hvordan åkerdata fra flere kilder blir brukt for å utvikle kart med ulike variabler, slik at du kan forvalte de enkelte områdene av åkeren forskjellig og forbedre veksten og avlingen.

Smart jordbruk: Det grunnleggende

Smart jordbruk: Det grunnleggende

For å starte reisen inn i presisjonsjordbruket trenger du bare en mottaker, display, JDLink™-tilkobling og en konto på John Deere Operations Center™. Og dessuten’er tilgangen til John Deere Operations Center™ gratis!

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overhoppinger, ingen overlappinger –, følg samme kjørespor hver gang helt håndfritt. Tilbyr svært høy nøyaktighet’, vi har utvidet utvalget med styringsløsninger for å passe alle redskapsmerker.