Stedsspesifikt jordbruk

jordbruk tilpasset lokasjonen

Påfør riktig mengde på riktig sted

Landbruk som er spesielt tilpasset lokasjonen, kan endre gårdens økonomi ved bare å tilføre innsatsfaktorer, som såkorn, kjemikalier og gjødsel, nøyaktig der de trengs. Levert gjennom en kombinasjon av Precision Ag-teknologi og analytiske forvaltningsverktøy, kan den gi deg ny forståelse og gjøre gårdsdriften din mer nøyaktig.

Seksjonskontroll

Seksjonskontroll

Ved hjelp av kartdata kan seksjoner av redskapen skrus av og på for å påføre helt nøyaktig mengde med innsatsmidler.

Variabel mengdekontroll

Variabel mengdekontroll

Kontrollerer nøyaktig mengden med frø, gjødsel eller kjemikalier for å optimalisere avlingen.

GreenStar mengdekontroller

GreenStar mengdekontroller

Ettermonteringssett for ikke-ISOBUS-maskiner som gir deg muligheten til å kontrollere mengden med innsatsmidler nøyaktig for å maksimere utbyttet/avlingen.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Laboratorium om bord for sanntidsmåling av silofôr, gjødsel og hvete.

Sømløs integrering

Sømløs integrering

Alle komponentene våre kan byttes ut, og selv om maskinen din ikke’ er grønn og gul, kan du likevel utnytte fordelene ved teknologien for presisjonslandbruk.

Lett å bruke

Lett å bruke

Alle komponenter og programvare er laget av oss. Konstruert med bønder, for bønder de’er enkle å bruke og bygget for lang levetid.

Målbar lønnsomhet

Målbar lønnsomhet

Dataene dine er trygt lagret i John Deere Operations CenterTM for detaljerte analyser av maskinenes effektivitet, utbyttet og mer for å støtte lønnsomheten til virksomheten din.

John Deere gjør presisjonslandbruk enkelt for deg

Vi’har laget en serie med korte videoer som forklarer noen av fordelene med våre presisjonsjordbruksverktøy. Bare bla gjennom listen til høyre for å finne et interesseområde.

Smart jordbruk: Det grunnleggende

Smart jordbruk: Det grunnleggende

For å starte reisen inn i presisjonsjordbruket trenger du bare en mottaker, display, JDLink™-tilkobling og en konto på John Deere Operations Center™. Og dessuten’er tilgangen til John Deere Operations Center™ gratis!

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overhoppinger, ingen overlappinger –, følg samme kjørespor hver gang helt håndfritt. Tilbyr svært høy nøyaktighet’, vi har utvidet utvalget med styringsløsninger for å passe alle redskapsmerker.

Automasjonssystemer

Automasjonssystemer

Kvitt deg med stresset med repeterende oppgaver ved hjelp av våre kontroller og programmerbare enheter. De’vil hjelpe deg med å optimalisere maskinens ytelse og eliminere kostbare feil.