John Deere Teknologi og innovasjon

Se fremtiden

John Deere-teknologi

Ved John Deere foretar vi innovasjoner på vegne av kundene våre fordi det vi lærer ikke er noe biprodukt av det vi gjør. Det er det som driver oss til å bli bedre. Våre løsninger gir kundene muligheten til å oppnå ambisjonene sine, til å gjøre jobbene sine mer presist og produktivt gjennom avansert teknologi, samt ta bedre beslutninger basert på data.

En traktor som sprøyter på en åker

Presisjonslandbruk

Produktene våre til presisjonslandbruk forvandler robuste maskiner til intelligente partnere på åkeren som frigjør verdi fra det minste frøet til den største planten. Vår brukervennlige, toppmoderne teknologi arbeider for deg, ikke omvendt.

Landbruksteknologi og
landbruksstøtte online og

En bulldoser som frakter betong

Presisjonsteknologi til anlegg

De robuste John Deere-anleggsmaskinene er både robuste og smarte. Våre produkter innenfor presisjonsteknologi optimaliserer maskinene og frigjør verdi, uansett om du flytter jord, bygninger, infrastruktur eller asfalterer veier.

Anleggsteknologi og
Anlegg med online støtte og

Inne i førerhytta på skogbruksutstyret

Teknologi for presisjonsskogbruk

Arbeid raskere, smartere og frigi verdi med John Deere sin teknologi for presisjonsskogbruk. Fra maskinovervåking og ekstern diagnostikk til veiledning fra ekspertteknologispesialister, vi kan bidra til å øke produktivitet og oppetid og redusere daglige driftskostnader.

Skogbruksteknologi og
skogbruksstøtte online og

Lee Redden står foran utstyret

Dyrking av innovasjon

Ved John Deere drives hvert kjempesprang av en innovativ ånd som styrker lidenskapen vår for å drømme om, designe og levere banebrytende produkter og løsninger som forbedrer livet og opprettholder vår verden for kommende generasjoner.

Møt våre topp-eksperter.