Delelogistikk

Delelogistikk

 

Vi vil holde deg i gang

Dette løftet starter med den deleleverandøren som er nærmest deg: din forhandler og hans totale serviceengasjement overfor deg. Resten blir ivaretatt av en ustoppelig logistikkoperasjon og vårt enorme europeiske delelager, hvor mer enn 300 000 forskjellige deler er lett tilgjengelig for levering til deg neste dag.

 

 

Forhandler-lager

Forhandler-lager

Visste du at 8 av 10 ordrer kan fylles ut umiddelbart av forhandleren din? Og at vårt 1900 store forhandlerteam i hele Europa støtter opp varebeholdningen? Du kan se det selv ved å sjekke lager på JDParts.com - og til og med bestille direkte derfra. Imidlertid er 80 % av det du trenger rett nede i veien, også sent på kvelden i innhøstingssesongen.

European Parts Distribution Center

European Parts Distribution Center

Våre besøkende forteller oss at de aldri har sett noe lignende. Det er nok sant, eller har du noen gang vært på et lager som er på størrelse med 12 fotballbaner? Det er her vi lagerfører mer enn 300 000 forskjellige deler alt fra knivbolter til en 10,7 m lange skjærebords-skruer. Og det beste: ting beveger seg raskt. Våre avanserte logistikk- og pakkesystemer kan sende en leveringsordre neste dag - bare to timer etter at den kom inn.

Delestøtte-senter

Delestøtte-senter

Det krever et topp moderne støttesenter for å drive et sofistikert internasjonalt logistikknettverk som vårt. Det sørger for at nesten alle deler som sendes fra våre lager og depoter i Europa og USA blir levert som lovet. I noen tilfeller inkluderer det til og med spesialbestillinger direkte til fabrikkene.

In-field Support (støtte der du er)

In-field Support (støtte der du er)

Den rette delen er bare en del av historien. For å få utstyret raskt tilbake i feltet, kan du alltid stole på at forhandleren stiller opp med med trente og sertifiserte mekanikere. Ved å bruke det nyeste feilsøkings-system og verktøyene fra John Deere, vil de kunne utbedre enhver feil - uansett om det gjelder traktoren skurtreskeren, finsnitteren eller åkersprøyta.