John Deere Forum

John Deere Forum

   

Forum omvisning og fabrikksomvisning

Utstilling

Vår maskinutstilling inviterer deg inn i en verden av landbruksteknologi. Her kommer maskinene til live. Se nærmere på traktorer, skurtreskere, hakkelsmaskiner og mye mer.

Lær om motoreffekt, mulig bruk og de siste teknologiske utviklingene. Vi vil vise deg at moderne landbruksteknologi, miljøvern og bærekraftig matproduksjon ikke trenger å være i konflikt med hverandre.

Film- og konferanserom

John Deere Forum har totalt fire presentasjonsrom og to konferanserom. Alle rommene er designet for besøksgrupper på 50 personer. De har justerbare vegger og kan gjøres større ved behov.

Konferanserommene rommer 18 personer. De er utstyrt med bord og har trådløs WiFi-tilknytning. Ved behov kan rommene leies for møter og mindre arbeidsgrupper.

Barn i Forum

Forum har sitt eget undervisningsområde for barn og ungdom, og inneholder en modell som viser hvordan en moderne gård ser ut. Junior Club Corner inviterer til lek. I utstillingshallen kan barna lære om traktorer og annet maskineri.

Fabrikksomvisning for grupper fra landbruket

Grupper og kunder fra landbruket kan kun registrere seg gjennom John Deere-forhandleren.

 

John Deere Fan Shop

I butikken finner du hele kolleksjonen av John Deeres tilbehørsartikler. Modelltraktorer, pedaltraktorer og mange flere flotte leketøy er blant produktene for salg. Vi tilbyr også John Deere tøy i høy kvalitet, som f.eks. jakker, caps, fritidstøy og mye mer.

Hvordan finner du oss

Kontakt

John Deere Forum

John-Deere-Straße 70
68163 Mannheim