Smart jordbruk: Det grunnleggende

Smart jordbruk: Det grunnleggende
StarFire™-mottakere

StarFire™-mottakere

StarFire™ satellittmottakere er utviklet og laget av oss og bruker vårt eget nettverk med referansestasjoner for å oppnå enestående signalnøyaktighet

Intelligente displayer

Intelligente displayer

Våre intuitive berøringsskjermer er hjernene bak Precision Ag-teknologien. ISOBUS-kompatible: De har enkle menyer og skjermbilder som kan tilpasses.

JDLink™-tilkobling

JDLink™-tilkobling

JDLink™ gir toveis tilkobling for automatisk opplasting av avlings- og maskindata til John Deere Operations Center™ og for fjernovervåking i sanntid.

Sømløs integrering

Sømløs integrering

Alle komponentene våre kan byttes ut, og selv om maskinen din ikke’ er grønn og gul, kan du likevel utnytte fordelene ved teknologien for presisjonslandbruk.

Lett å bruke

Lett å bruke

Alle komponenter og programvare er laget av oss. Konstruert med bønder, for bønder de’er enkle å bruke og bygget for lang levetid.

Målbar lønnsomhet

Målbar lønnsomhet

Dataene dine er trygt lagret i John Deere Operations CenterTM for detaljerte analyser av maskinenes effektivitet, utbyttet og mer for å støtte lønnsomheten til virksomheten din.

John Deere gjør presisjonslandbruk enkelt for deg

Vi’har laget en serie med korte videoer som forklarer noen av fordelene med våre presisjonsjordbruksverktøy. Bare bla gjennom listen til høyre for å finne et interesseområde.

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overhoppinger, ingen overlappinger –, følg samme kjørespor hver gang helt håndfritt. Tilbyr svært høy nøyaktighet’, vi har utvidet utvalget med styringsløsninger for å passe alle redskapsmerker.

Automasjonssystemer

Automasjonssystemer

Kvitt deg med stresset med repeterende oppgaver ved hjelp av våre kontroller og programmerbare enheter. De’vil hjelpe deg med å optimalisere maskinens ytelse og eliminere kostbare feil.

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Finn ut hvordan åkerdata fra flere kilder blir brukt for å utvikle kart med ulike variabler, slik at du kan forvalte de enkelte områdene av åkeren forskjellig og forbedre veksten og avlingen.