Vi introduserer den store H-serien. En ny standard for tømmerdrift.

H-serie-skogsmaskiner

Se for deg et produksjonssystem som ikke bare øker produktiviteten, men som også skaper en varig arv for fremtidige generasjoner. Med det store H-produksjonssystemet tar vi produktiviteten til nye høyder.

Den nye, store H-serien med hogstmaskiner og lastbærerer gir høyere produktivitet med betydelig lavere drivstofforbruk, bedre stabilitet og forbedret ergonomi for operatøren.

1470H-hogstmaskin

Mer produktivitet med mindre drivstoff

Rammelås, høytytende motorer og forbedret hydraulikk forbedrer kjøreevnen og gir økt produktivitet med mindre drivstoff per m3.

Ny hydraulikk med tre dedikerte pumper gir mer hydraulikkraft og høyere arbeidstrykk for mating. Systemet er optimalisert og sikrer en balansert drivstofføkonomi.

Hogstmaskinens førerhytte

Automatisering og intelligens som standard

Intelligent kranstyring IBC blir en standardfunksjon i de store hogstmaskinene i H-serien, og IBC 3.0 blir en standardfunksjon i transportørene i H-serien. 

Intelligent tenningsnøkkel er en personlig fjernnøkkel for å låse opp maskindøren og åpne PC- og TimberMatic-kontrollsystemet med de operatørspesifikke innstillingene. Når operatøren åpner dørlåsen med fjernnøkkelen, slår maskinen seg på, PC-en starter og markeringslysene tennes automatisk. Operatøren behøver bare å starte motoren, og maskinen er klar til å arbeide.

1270H-hogstmaskin

Sterkere kraner

De nye kranene har større løfte- og svingkrefter. De tilbyr mer kraft og lengre kranrekkevidder.

Den nye H7-kranen for hogstmaskiner tilbyr omtrent 10 % mer løftekraft og svingmoment. Den nye H9-kranen har også den samme 10 % økningen i løftekraft, og svingmomentet er 5 % mer enn for den forrige modellen.

F10-kranen for transportører har en ny, lengre rekkevidde på 10,2 meter. Den korresponderende lengre rekkevidden for F9-kranen er 10,7 meter. Hydraulikkslangene og slangeføringene er forbedret. Nye F10 er den sterkeste transportørkranen som er tilgjengelig på markedet. Med 40 % økt bomløftmoment og 22 % høyere svingmoment blir større griperalternativer tilgjengelige.

Timbermatic H

Enkel betjening

TimberMatic H-kontrollsystemet med det integrerte TimberMatic Kart hjelper operatøren med å oppnå overlegen ytelse og produktivitet.

TimberMatic H-automatiseringen tilbyr brukervennlighet og forbedret ergonomi. Det nye grensesnittet er enkelt og lett tilgjengelig. H-automatiseringssystemet skaper en konsekvent brukeropplevelse på tvers av alle skogbrukproduktene. Den nye visualiseringen inkluderer alternativer for natt- og dagvisning. Og visningen på skjermen viser bare informasjon som er relevant for situasjonen.

John Deere-hogstmaskinens førerhytte

Førerhyttekomfort

Den roterende og nivellerende førerhytta blir standard i den store H-serien. Førerhyttene har god sikt til arbeidsområdet, et forbedret klimaanleggskontrollsystem og ±30° større svingvinkel. Bedre lys, lavere støynivå og mer lagringsplass for operatøren. Et nytt sekundært display for basismaskinfunksjoner og kameraer, flere ladeuttak, en ny pedal for valg av kjøreretning, et nytt premium lydsystem med subwoofer og diskanthøyttalere.

Hogstmaskin i den mørke skogen

Intelligent kranstyring IBC og joystick med knapper

Med IBC er styringen av kranen presis, rask og enkel, siden operatøren kan konsentrere seg om å kontrollere griperen fremfor leddbevegelsene til bommen. IBC forbedrer arbeidssikkerheten og gjør arbeidet enklere.

Konfigurerbare knapper på joystickene i hogstmaskinene gjør det daglige arbeidet enklere.

Enkelt vedlikehold

Enklere daglig vedlikehold

Daglig service er gjort enkelt. Lokk for etterfylling av væsker er alle plassert på samme lett tilgjengelige sted. Alle maskinene har elektriske sensorer for motoroljenivå og et helt nytt sentralsmøringssystem for enkel bruk. Det finnes også flere praktiske oppbevaringsrom rundt maskinen.

 

1270H-hogstmaskin i skogen

Forbedringer i servicevennlighet

Færre individuelle serviceoppgaver og sentraliserte, lett tilgjengelige servicepunkter gjør det enkelt å utføre service på maskiner i H-serien. Automatisk smøring og sentralsmøring (ekstrautstyr) sparer tid. Kontrollen av motoroljenivået visualiseres automatisk på TimberMatic-skjermen ved oppstart.

Service på skogsmaskiner

Opptil 1000 timers serviceintervaller

Opptil 1000 timers serviceintervaller med servicekontrakt, og kortere servicetid betyr mindre nedetid og lavere kostnader.

John Deere 1270H-hogstmaskin

1270H

 • Kraftig og allsidig hogstmaskin
 • IBC som standard
 • H7-kran med høyt løfte- og dreiemoment
 • Enkel service og enkelt vedlikehold
 • Stort utvalg i hogstaggregater
 • Utmerket sikt til arbeidsområdet

John Deere 1470H-hogstmaskin

1470H

 • Den mest kapable hogstmaskinen for store trær
 • IBC som standard
 • H9-kran med høyt løfte- og dreiemoment
 • Enkel service og enkelt vedlikehold
 • Stort utvalgt av hogstaggregater
 • Utmerket sikt til arbeidsområdet

HH216-hogstaggregat

H216-hogstaggregatet for store hogstmaskiner

John Deere H216 er et nytt stort hogstaggregat for løvtrær og bartrær. Den er produktiv og kan enkelt tilpasses ulike behov.

Kranen på 2510H-transportører

Kraftige kraner

De nye kranene F9 og F10 gir mer kraft og lengre rekkevidde. Rekkevidden til F10-kranen 10,2 meter. F9-kranen har en rekkevidde på 10,7 meter. Hydraulikkslangene og slangeføringene er forbedret. Nye F10 er den sterkeste lastbærerkranen som er tilgjengelig på markedet. Med 40 % økt bomløftmoment og 22 % høyere svingmoment blir større griperalternativer tilgjengelige. Den nye F9-kranen har 13 % mer bomløftmoment og 10 % mer svingmoment.

2510H-transportør i skogen

Intelligent bomstyring IBC 3.0. som standard

IBC 3.0 blir standard på transportører i den store H-serien.

Med IBC 3.0 kan du flytte bommen automatisk til posisjonen der forrige griperlast ble hentet med bare ett tastetrykk – ved både ved lasting og lossing av tømmerstokker. Bommen kan også automatisk flyttes til transportstillingen ved å trykke på en knapp.

2510H-transportør, lasteplass

Økt lastekapasitet og utvidet lasteområde

De nye lastbærere har en økt lastekapasitet og et utvidet lasteområde med to nye størrelsesalternativer og lasterom som kan forlenges.

Alternativet med 7,5m² lasteområde er optimalt for håndtering av tunge løvtre- og eukalyptusstammer, mens alternativet med 8,5m² lasteområde anbefales for 2510H-modellen med tømmer fra bartrær.

2010H

Maks motoreffekt, kW 220
Motorens moment, Nm 1400
Trekkraft, kN 255
Bommens rekkevidde, m 8,5/10,2/10,7
Løftemoment, kNm, kryss 210/170
Svingmoment, kNm 50/45
Lastekapasitet, tonn 20
Lasteplassalternativer, m2 6,5/7,5
Svingvinkel, grader 44
Bakkeklaring, mm 799
 

2510H

Den nye tvillingmotordrivlinjen i 2510H lastbæreren tilbyr 50 % raskere kjørehastighet.

Maks motoreffekt, kW 252
Motorens moment, Nm 1550
Trekkraft, kN 290
Bommens rekkevidde, m  8,5/10,2/10,7
Løftemoment, kNm, kryss 210
Svingmoment, kNm 50
Lastekapasitet, tonn
25
Lasteplassalternativer, m
6,5/7,5/8,5
Svingvinkel, grader 44
Bakkeklaring, mm
779