Operations Center

Sparer tid

Full kontroll

Smartere beslutninger

Deler intelligens

Kundeservice

NYHET - Digital feltbok

NYHET - Digital skiftenotering

Nå kan du legge til alle dine fullførte arbeidsoppgaver direkte i appen vår, hvor dette lagres på et sted og er lett tilgjengelig fra ethvert apparat til enhver tid.

NYHET - ISOXML-import

NYHET - ISOXML-import

Foreta direkte import av dokumentasjonsdata fra Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI eller Kverneland terminaler, og se alt dette komfortabelt fra et og samme sted.

Sparer tid

Planlegg arbeidet ditt på forhånd og send jobbinformasjonen direkte til de enkelte maskinene. Ingen forsinkelser ved oppsett på feltet, og ingen feil som følge av misforståelser eller manglende informasjon.

Save Time

 

Lær mer

Lenke for å folde utFolde ut tekst

Digital skiftenotering. Nå kan du legge til alle dine fullførte arbeidsoppgaver direkte i appen vår

DIN EGEN DIGITAL SKIFTENOTERING

Nå kan du si farvel til penn og papir, ved å lagre alle dine jordbruksdata trygt i Operations Center. Du kan ganske enkelt legge til fullført arbeid direkte i Operations Center for å opprette din egen digital skiftenotering, som er tilgjengelig fra smarttelefon, nettbrett eller stasjonær PC – uansett hvor du er. Dessuten kan du se data for hver sesong, noe som gjør det enkelt å foreta sammenligninger og analyser av jordbruksdataen din.

 

 

Alt registreres

Det digitale skiftenoteringsverktøyet lagrer informasjon om operatør, maskin, skifte, kunde, avlingstype. Kjemikalier, redskaper, klokkeslett og dato og mye mer.

 

Personalisering av din visning

Se data for hver sesong i en liste og bruk filtrene for gård, skifte, produkt og sort, og velg hva som er den beste layouten for deg.

 

Enkel deling av data

Del data i andre filformater – Shapefile, PDF eller XLSX – slik at partnere kan hjelpe deg med analysen.

 

Intet går tapt

Finn filer på få sekunder med det brukervennlige søkeverktøyet.

 

Analyse av ytelsen

Foreta en sammenligning av maskinytelsen og analyser skiftedata over flere sesonger for bedre langsiktige landbruksbeslutninger.

Full kontroll

Sjekk dine maskiners plassering og status i sanntid. Få kjennskap til når en jobb er fullført, innhøstet utbytte/avling og mer. Operations Center vil redusere antallet telefonsamtaler og gi deg kontrollen.

Manage Machines

 

Smartere beslutninger

Du vil foreta bedre og mer informerte beslutninger med Operations Center. Maskin- og redskapdata innhentes i sanntid, slik at du raskt kan se hva som foregår og foreta de riktige handlingene for din virksomhet.

Smarter Decisions

 

Del dokumentasjon

Du kan dele dokumentasjonsdata med dine kunder, slik at de kan forstå sine virksomheter bedre og forstå hva slags arbeid du har utført. Operations Center styrker relasjonen til kundene gjennom økt transparens, og bidrar til å forbedre de langsiktige resultatene til virksomheten deres

Share Intelligence

 

Lær mer

Lenke for å folde utFolde ut tekst

ISOXML-import. Foreta direkte import av dokumentasjonsdata fra andre maskinmerker.

ISOXML-IMPORT: DATADELING MED ALLE MERKER

Dersom du har en flåte med flere merker, kan du fremdeles dra nytte av alle funksjonene i Operations Center, takket være ISOXML import av dokumentasjonsdata. Du kan foreta direkte import av dokumentasjonsdata fra Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI eller Kverneland terminaler og mer i Operations Center. Lagres komfortabelt på et og samme sted, slik at det blir mye lettere å styre hele virksomheten din!

ISOXML kompatible display
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Mueller Electronic
Fendt VarioTermi
Kverneland

 

Kundeservice

Din lokale forhandler kan hjelpe deg med å stille inn Operations Center, og tilbyr langsiktig kundestøtte gjennom servicepakken i Felleskjøpets presisjonsavtale. Snakk med din forhandler om hvilke utfordringer du har, og se hva Felleskjøpet kan gjøre for å hjelpe deg med å forbedre effektiviteten til din virksomhet.

Service Customers

 

John Deere Operations Center er….

Tilgang

Tilgang

Send dokumentasjonsdata til en annen bruker av Operations Center, importer dokumentasjonsdata fra enhver produsent som benytter ISOXML-standarden, eller del data trådløst fra Claas Telematics, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) og S-Fleet (Steyr) maskiner. Operations Center er designet som en informasjonssentral, som gjør datahåndtering så enkelt som mulig. Du kan også dele data med 180+ programvarepartnere, slik at du bare trenger å bruke en plattform for all din administrasjon.

Lokal

Lokal

Din lokale forhandler har spesialister med opplæring i Operations Center som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av dette effektive verktøyet, og tar seg tid til å foreta et oppsett som passer til dine konkrete behov. De kan hjelpe deg med å gi opplæring til dine folk, planlegge jobber, overvåke og optimalisere maskinytelsen, analysere data og mer.

Sikker

Sikker

Du har til enhver tid full kontroll over dine data. Du kan beslutte hvilke data du ønsker å dele og med hvem, noe som er ekstra nyttig ved samarbeid med partnere eller rådgivere. Det er dessuten beroligende å vite at dine data er trygt beskyttet, med samme sikkerhetssystemer som nettbanken din.

Oppdag fordelene

Foreta sporing av jobber

Foreta sporing av jobber

Er såing allerede fullført og maskinen på vei til neste skifte? Med appen Operations Center kan du sjekke dine maskiner nærmest i sanntid, spare deg selv for mange telefonsamtaler og få mer tid til viktigere oppgaver.

Send data trådløst

Kan jeg slutte å bruke en minnepinne til lagring av data fra mine maskiner? Dokumentasjonsdata sendes nå automatisk videre til Operations Center trådløst, nærmest i sanntid. Dokumentasjonen blir enklere når ingen minnepinne er påkrevd!

Styring av maskiner

Full kontroll

Hvor er maskinene mine og er de klare for innsats? Operations Center appen viser deg hvor hver enkelt maskin befinner seg, historikken over tidligere plasseringer og det aktuelle drivstoffnivået, samt aktive diagnosevarselkoder.

Deling av skiftenoteringer

Må jeg være på kontoret for å se detaljerte dokumentasjonskart? Ikke nå lengre. Du kan se dem i appen nærmest i sanntid, selv fra det som ikke er John Deere ISOBUS maskiner. Du kan også eksportere informasjon direkte fra appen for utskrift, eller videresende for å dele med enrådgiver.

Foreta umiddelbar analyse av felt

Foreta umiddelbar analyse av skifte

Ga den nye hvetesorten bedre utbytte/avling? Hvordan lar utbytte/avling seg sammenligne fra skifte til skifte? Operations Center appen foretar automatisk sortering, og viser all din skifte- og avlingsinformasjon, noe som gjør det lettere enn noen sinne å foreta faktabaserte beslutninger.

Foreta smartere beslutninger

Hvor bra fungerte den siste nitrogenbehandlingen? Var det nye plantevernmiddelet effektivt? Presterte den nye sorten av såkorn bedre enn tidligere sorter? Du kan sammenligne utbytte/avling fra dine felt ved å benytte en filterfunksjon, for å hjelpe deg med å treffe mer informerte beslutninger for neste års innhøsting.

Opprett din gratis konto på MyJohnDeere.com

1. Opprett din gratis konto på MyJohnDeere.com

Det tar bare noen få sekunder å registrere en konto.

Last ned appen Operations Center

2. Last ned appen Operations Center

Gå til Google Play Store eller Apple App Store.

Be forhandleren din om råd med hensyn til oppsett

3. Spør forhandleren din om hjelp til oppsett av konto

Din lokale forhandler har skolerte spesialister som kan hjelpe deg med å komme i gang og tilby langvarig kundestøtte.