Operations Center

Sparer tid

Full kontroll

Smartere beslutninger

Deler intelligens

Kundeservice

NY – AutoPath automatiske føringslinjer

NY – AutoPath automatiske føringslinjer

Unikt for landbruksnæringen, AutoPath oppretter automatisk føringslinjer for hele feltet ditt fra faktisk plantede rader, noe som eliminerer avlingsskader.

NY – 1- Klikk på arbeidsplanlegger

NY – 1- Klikk på arbeidsplanlegger

Reduser oppsettidene i feltet med opptil 90 %!  AutoSetup er et brukervennlig verktøy som hjelper deg med å planlegge alle dine hovedoperasjoner: pløying, såing, sprøyting, gjødsling og høsting.

Digital feltbok

Digital skiftenotering

Nå kan du legge til alle dine fullførte arbeidsoppgaver direkte i appen vår, hvor dette lagres på et sted og er lett tilgjengelig fra ethvert apparat til enhver tid.

ISOXML-import

ISOXML-import

Foreta direkte import av dokumentasjonsdata fra Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI eller Kverneland terminaler, og se alt dette komfortabelt fra et og samme sted.

Multi-merkedataoverføring

Multi-merkedataoverføring

Takket være DataConnect-standarden kan du nå se sanntidsdata for Case-, Claas-, New Holland- og Steyr-maskiner i John Deere Operations Center.

Sparer tid

Planlegg arbeidet ditt på forhånd og send jobbinformasjonen direkte til de enkelte maskinene. Ingen forsinkelser ved oppsett på feltet, og ingen feil som følge av misforståelser eller manglende informasjon.

Save Time

 

Lær mer

Vis merVis minder

Digital skiftenotering. Nå kan du legge til alle dine fullførte arbeidsoppgaver direkte i appen vår

DIN EGEN DIGITAL SKIFTENOTERING

Nå kan du si farvel til penn og papir, ved å lagre alle dine jordbruksdata trygt i Operations Center. Du kan ganske enkelt legge til fullført arbeid direkte i Operations Center for å opprette din egen digital skiftenotering, som er tilgjengelig fra smarttelefon, nettbrett eller stasjonær PC – uansett hvor du er. Dessuten kan du se data for hver sesong, noe som gjør det enkelt å foreta sammenligninger og analyser av jordbruksdataen din.

 

 

Alt registreres

Det digitale skiftenoteringsverktøyet lagrer informasjon om operatør, maskin, skifte, kunde, avlingstype. Kjemikalier, redskaper, klokkeslett og dato og mye mer.

 

Personalisering av din visning

Se data for hver sesong i en liste og bruk filtrene for gård, skifte, produkt og sort, og velg hva som er den beste layouten for deg.

 

Enkel deling av data

Del data i andre filformater – Shapefile, PDF eller XLSX – slik at partnere kan hjelpe deg med analysen.

 

Intet går tapt

Finn filer på få sekunder med det brukervennlige søkeverktøyet.

 

Analyse av ytelsen

Foreta en sammenligning av maskinytelsen og analyser skiftedata over flere sesonger for bedre langsiktige landbruksbeslutninger.

AutoSetup arbeidsplanlegging-verktøy

REDUSER OPPSETTIDEN FOR JOBBEN DIN

 

AutoSetup er en ny nettskybasert arbeidsplanlegger som kan redusere oppsettider i feltet med opptil 90 %.

Denne brukervennlige planleggeren er tilgjengelig via John Deere Operations Center-mobilappen eller Internettportalen, og gjør det mulig for ledere å sette opp jobber på forhånd og sende dem trådløst til alle JDLink-tilkoblede maskiner.  Alt operatøren må gjøre er å trykke på 'bekreft' så snart han ankommer feltet, og han kan begynne å jobbe umiddelbart. Ingen feiltrinn. Ingen forsinkelser.

 

ISOBUS-kompatibel

Å konfigurere noen komplekse plantemaskiner krever opptil 60 visningsklikk, noe som vil ta lang tid for operatøren. Nå vises den forhåndsplanlagte jobben automatisk på førerhusdisplayet når maskinen begir seg inn i feltet.  AutoSetup fungerer også med ISOBUS-kompatible redskaper, og dataene lagres på Operations Center for fremtidig bruk.

 

Administrere maskinene dine fra hvor som helst

AutoSetup støtter alle vanlige jobber fra pløying og såing til sprøyting, gjødsling og høsting. Det gir deg friheten til å planlegge virksomheten din fra hjemmet, kontoret eller hvor du enn befinner deg. Du kan også hente inn jobber år etter år, forenkle journalføring og dokumentasjon.

 

Kompatibel med eldre maskiner

Hvis du kjører en eksisterende John Deere-maskin, er AutoSetup bakoverkompatibel. Den er også gratis. Bare spør forhandleren din om en demonstrasjon og begynn å spare tid i feltet i dag.

Full kontroll

Sjekk dine maskiners plassering og status i sanntid. Få kjennskap til når en jobb er fullført, innhøstet utbytte/avling og mer. Operations Center vil redusere antallet telefonsamtaler og gi deg kontrollen.

Manage Machines

 

Smartere beslutninger

Du vil foreta bedre og mer informerte beslutninger med Operations Center. Maskin- og redskapdata innhentes i sanntid, slik at du raskt kan se hva som foregår og foreta de riktige handlingene for din virksomhet.

Smarter Decisions

 

Les mer

Vis merVis mindre

AutoPath automatiske føringslinjer

Forenklet administrasjon av føringslinje

 

AutoPath oppretter automatisk føringslinjer for maskiner med forskjellige bredder basert på data samlet inn ved første passering av en stripe redskap eller planter.  Den tar ansvar for føringslinjeadministrasjonen din, beskytter næringsinvesteringene og hjelper deg med å utføre hver passering med tillit og presisjon.

For å bruke AutoPath må stripen til riggen eller plantene være utstyrt med en StarFire-mottaker.  Når redskapet utfører første passering gjennom feltet, registreres de faktiske radføringslinjene automatisk, og føringslinjene beregnes deretter nøyaktig for hele feltet. 

 

Bruke redskap med forskjellig bredde med selvtillit

Hvis du bruker redskaper med forskjellige bredder for planting, sprøyting eller høsting, sørger AutoPath for at dekkene alltid følger de plantede radene og holder seg utenfor avlingen.  Under høstingen vil skurtreskeren alltid bli ført til riktig startpunkt, og føringslinjene blir automatisk beregnet ut fra bredden på forskjermen. Den lar deg også plante radene dine der du kan dra full nytte av de beste næringsnivåene.

 

Sikre nøyaktig radavstand

Når den brukes sammen med AutoTrac-implementeringsføring, er AutoPath enda kraftigere. Den redskapsmonterte StarFire-mottakeren sørger automatisk for at traktoren styres for å gi nøyaktig radavstand selv i skrånende felt og rundt kurver.  Disse dataene brukes deretter til påfølgende operasjoner som sprøyting eller høsting med maskinen iht. de jevnt fordelte radene.

Del dokumentasjon

Du kan dele dokumentasjonsdata med dine kunder, slik at de kan forstå sine virksomheter bedre og forstå hva slags arbeid du har utført. Operations Center styrker relasjonen til kundene gjennom økt transparens, og bidrar til å forbedre de langsiktige resultatene til virksomheten deres

Share Intelligence

 

Lær mer

Vis merVis mindre

Multi-merkedatadeling

DataConnect, den vanlige standarden for datadeling mellom forskjellige maskinmerker, er nå live.  Data fra 365FarmNet samt Claas-maskiner utstyrt med telematikk, kan importeres automatisk til John Deere Operations Center. Operatører med multi-merke-kjøretøyparker vil ønske endringene velkommen. I stedet for å bruke flere forskjellige plattformer for maskinovervåking, kan de nå bare bruke Operations Center.

DataConnect lar deg vise følgende informasjon:

  • Plassering (nåværende og forrige)
  • Drivstoffnivå
  • Hastighet
  • Arbeidsstatus

Alt du trenger å gjøre er å legge til Class-maskiner på Operations Center-kontoen din.  Du trenger ikke gjøre noen endringer på maskinene dine ettersom dataene overføres automatisk.  Attpåtil, DataConnect er gratis!

DataConnect utvikles som en felles datastandard for landbruksindustrien, og er åpen for enhver produsent.  Vi håper å komme med ytterligere kunngjøringer i fremtiden for å inkludere andre produsenter, samt utveksling av agronomiske data for applikasjoner som avkastningskartlegging.

ISOXML-import. Foreta direkte import av dokumentasjonsdata fra andre maskinmerker.

ISOXML-IMPORT: DATADELING MED ALLE MERKER

Dersom du har en flåte med flere merker, kan du fremdeles dra nytte av alle funksjonene i Operations Center, takket være ISOXML import av dokumentasjonsdata. Du kan foreta direkte import av dokumentasjonsdata fra Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI eller Kverneland terminaler og mer i Operations Center. Lagres komfortabelt på et og samme sted, slik at det blir mye lettere å styre hele virksomheten din!

ISOXML kompatible display
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Mueller Electronic
Fendt VarioTermi
Kverneland

 

Kundeservice

Din lokale forhandler kan hjelpe deg med å stille inn Operations Center, og tilbyr langsiktig kundestøtte gjennom servicepakken i Felleskjøpets presisjonsavtale. Snakk med din forhandler om hvilke utfordringer du har, og se hva Felleskjøpet kan gjøre for å hjelpe deg med å forbedre effektiviteten til din virksomhet.

Service Customers

 

John Deere Operations Center er….

Tilgang

Tilgang

Send dokumentasjonsdata til en annen bruker av Operations Center, importer dokumentasjonsdata fra enhver produsent som benytter ISOXML-standarden, eller del data trådløst fra Claas Telematics maskiner. Operations Center er designet som en informasjonssentral, som gjør datahåndtering så enkelt som mulig. Du kan også dele data med 180+ programvarepartnere, slik at du bare trenger å bruke en plattform for all din administrasjon.

Lokal

Lokal

Din lokale forhandler har spesialister med opplæring i Operations Center som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av dette effektive verktøyet, og tar seg tid til å foreta et oppsett som passer til dine konkrete behov. De kan hjelpe deg med å gi opplæring til dine folk, planlegge jobber, overvåke og optimalisere maskinytelsen, analysere data og mer.

Sikker

Sikker

Du har til enhver tid full kontroll over dine data. Du kan beslutte hvilke data du ønsker å dele og med hvem, noe som er ekstra nyttig ved samarbeid med partnere eller rådgivere. Det er dessuten beroligende å vite at dine data er trygt beskyttet, med samme sikkerhetssystemer som nettbanken din.

Oppdag fordelene

Foreta sporing av jobber

Foreta sporing av jobber

Er såing allerede fullført og maskinen på vei til neste skifte? Med appen Operations Center kan du sjekke dine maskiner nærmest i sanntid, spare deg selv for mange telefonsamtaler og få mer tid til viktigere oppgaver.

Send data trådløst

Kan jeg slutte å bruke en minnepinne til lagring av data fra mine maskiner? Dokumentasjonsdata sendes nå automatisk videre til Operations Center trådløst, nærmest i sanntid. Dokumentasjonen blir enklere når ingen minnepinne er påkrevd!

Styring av maskiner

Full kontroll

Hvor er maskinene mine og er de klare for innsats? Operations Center appen viser deg hvor hver enkelt maskin befinner seg, historikken over tidligere plasseringer og det aktuelle drivstoffnivået, samt aktive diagnosevarselkoder.

Deling av skiftenoteringer

Må jeg være på kontoret for å se detaljerte dokumentasjonskart? Ikke nå lengre. Du kan se dem i appen nærmest i sanntid, selv fra det som ikke er John Deere ISOBUS maskiner. Du kan også eksportere informasjon direkte fra appen for utskrift, eller videresende for å dele med enrådgiver.

Foreta umiddelbar analyse av felt

Foreta umiddelbar analyse av skifte

Ga den nye hvetesorten bedre utbytte/avling? Hvordan lar utbytte/avling seg sammenligne fra skifte til skifte? Operations Center appen foretar automatisk sortering, og viser all din skifte- og avlingsinformasjon, noe som gjør det lettere enn noen sinne å foreta faktabaserte beslutninger.

Foreta smartere beslutninger

Hvor bra fungerte den siste nitrogenbehandlingen? Var det nye plantevernmiddelet effektivt? Presterte den nye sorten av såkorn bedre enn tidligere sorter? Du kan sammenligne utbytte/avling fra dine felt ved å benytte en filterfunksjon, for å hjelpe deg med å treffe mer informerte beslutninger for neste års innhøsting.

Opprett din gratis konto på MyJohnDeere.com

1. Opprett din gratis konto

Det tar bare noen få sekunder å registrere en konto.

Last ned appen Operations Center

2. Last ned appen Operations Center

Gå til Google Play Store eller Apple App Store.

Be forhandleren din om råd med hensyn til oppsett

3. Spør forhandleren din om hjelp til oppsett av konto

Din lokale forhandler har skolerte spesialister som kan hjelpe deg med å komme i gang og tilby langvarig kundestøtte.