John Deere 1510G og XI-boom

Kraner

Skogsmaskinbommer på rekke og rad

Kraftig XE-vipparm

XE-vipparmen er en enkel teleskopbom og wipparm med eksterne slanger for CF5, CF7 og CF7S 8,5m kraner til små og mellomstore lastbærere.

Enkelt og holdbart design, unik kraft

Enkelt og holdbart design. Den er enkelt å kontrollere takket være god geometri, og synligheten til bomtuppen er veldig god med et bomlys under kranen. Produktiviteten forbedres takket være den unike trekkraften på teleskopbommen.

Godt beskyttet slangeføring

Hovedbommen og slangeføringen til Y-lenken er godt beskyttet, og slangene er enda mer holdbare takket være bedre slangeføring. Det finnes ingen eksterne slangesløyfer, så bommen er enklere å føre mellom trær i tynning, og det er også enklere å bevege griperen mellom trærne til maskinen.

John Deere 1510G

Brukervennlig med enkelt vedlikehold

XI vipparmene er brukervennlige, slitesterke og enkle å vedlikeholde. Kranens geometri er forbedret med mer tilpasset forhold mellom løft og vipparm inn/ut. Det gir kranbevegelsen sømløse baner, og fører til økt produktivitet. 

Det er ingen hull, braketter eller annen utrustning foran på vipparmen som kan svekke kranen eller medføre skade fra ytre påvirkning. Slanger og kabler er beskyttet av kranstrukturen, og slangeføringen mellom hovedbom og vipparm og innvendig i teleskopbommen er redesignet.

XI vipparm for lastbærere

XI vipparmer med skjult slangemontering i teleskopbommen blir tilgjengelig for krantypene CF5, CF7 og CF7S. Kranens maksimale rekkevidde er 10 m. Vipparmene på eldre CF7- og CF7S-krantyper kan også byttes ut med den nye XI-vipparmen. En sterk Indexator GV12-2S-rotator blir tilgjengelig som et valgbart alternativ med XI vipparmer. 1510G och 1910G kan utstyres også med CF7S XI Power+ 10 m bom. 

Solid og kraftig

Vipparmen er forsterket, og teleskopbommen med skjulte slanger er sterkere enn noensinne. En enda sterkere Power+ vipparm er også tilgjengelig til CF7S. Takket være den redesignede slangeføringen, varer slangene lenger, og det er enklere å bytte dem. Kranen kan plasseres rettet ut lavt over lasten under transport.

Forbedret geometri

Forholdet mellom løft og vipparm inn/ut er bedre balansert, slik at bevegelse og betjening av kranen gir sømløse baner noe som forbedrer produktiviteten. Med IBC kan XI vipparmen utstyres med arbeidslys under kranen for bedre sikt ved kranspissen.