Artikler og historier

John Deere Forestry
Mechanized Seedling Planter

Planting av frøplanter for en bedre fremtid

Den mekaniserte plantemaskinen er konstruert for å kunne tilpasses forskjellige arter og er beregnet på bruk i forskjellige skogsbruksmarkeder over hele verden.

H 425

Ro i sinnet med UTVIDEDE GARANTIER for skogsmaskinen

John Deere Forestry tilbyr de mest omfattende garantialternativene på markedet: Standardgaranti og utvidede garantier.

Jori Uusitalo

Presisjonshogst er fremtidens avvirkning.

Jori Uusitalo, professor innen skogsdrift og logistikk ved universitetet i Helsinki har konstruert en ny, multi-målrettet hogstmodell i samarbeid med sitt forskningsteam. Han kaller det presisjonshogst.

Store tall over noen tregrener

60.000 tonn mindre karbondioksidutslipp

Hogstmaskiner i G-serien i gjennomsnitt bruker 16 % mindre drivstoff per produsert kubikkmeter enn E-serien. Dette betydde 60 000 tonn mindre karbondioksidutslipp i 2021 alene. Påvirkningen tilsvarer å erstatte over 35 000 biler med forbrenningsmotor med elbiler.

John Deere 1910G i en gruve utstyrt med gruveanvendelser

På jakt etter gull

Lastbæreren John Deere 1910G er et beist i skogen, men hva kaller du en 1910G i en gullgruve?  Det virker som om 1910G er litt av et monster i en gruvegang også – noe erfaringene fra Lappland i Finland antyder.

John Deere 1510G og en høy kran løfter en transportør

Strekker seg mot himmelen

Island er en stor øy med et røft landskap formet av vulkanutbrudd opp gjennom landets historie. Vedlikeholdsteamet til Landsnet laster et kjøretøy med firehjulstrekk og drar til en høyspentkabel på fjellene østlig for hovedstaden Reykjavik.