John Deere transportør og noe skog

Ved å trykke på en knapp kan systemet slås av og på.

Med IBC blir kranstyringen nøyaktig, rask og enkel siden operatøren kan fokusere på å styre gripen isteden for å konsentrere seg om kranens bevegelser. For hogstmaskiner justeres kranens bane og funksjoner automatisk etter hogstmaskinens arbeidsfaser.

John Deere 910G og noe skog

Presis informasjon

Dataene mellom maskinene oppdateres ved hjelp av en skytjeneste, og alle operatører som arbeider på samme objekt kan se alle treartene og sortimentene med kjøreruter helt ned til hver enkelt stokk. Oppdragstakeren får informasjon i sanntid om fremskrittet og estimert fullførelse av arbeidet.

John Deere 1910G i skogen

Ergonomisk arbeidsplass

Den roterende og nivellerende hytten gjør det enklere for operatøren å ha riktig arbeidsstilling for å unngå belastninger på rygg og skuldre. Operatøren sitter godt selv i ulendt terreng, og hytten kan roteres i alle retninger slik at man ser arbeidsområdet.  

Sikt til skogen fra en John Deere skogsmaskin

Klar sikt

RENCRAFT®-polykarbonat er et kvalitetsmateriale med overlegen optisk kvalitet som følge av produksjonsprosessen. Utsikten forvrenges ikke selv om du ser skrått gjennom det. Super Hard Coat gjør materialet nesten like slitesterkt som glass. Det blir ikke like lett ripete av vindusviskerne, og det har god toleranse for rengjøringsmidler. De nye vinduene er også tykkere, slik at du får bedre lydisolasjon.

John Deere 1270G 8W

Adaptiv drivlinjekontroll

Adaptiv drivlinjekontroll er et programvarebasert kontrollsystem som gir bedre kjøreegenskaper og høyere produktivitet. Systemet gir høyt og stabilt motorturtall ved høy motorbelastning, noe som forbedrer bruken av motorkraften ved samtidig kjøring og kranbruk.