VI LEVERER KVALITET

Gator™, fabrikk, operatør

 

 

Hos John Deere™ Horicon Works i Wisconsin USA gir et helt nytt anlegg de ansatte full kontroll over kvaliteten på Gator™-kjøretøyene som de bygger og leverer til kresne kunder over hele verden.

Gator™ UTV, samlebånd, fabrikk

Når kvalitet betyr så mye for som deg som for de som bygger våre Gator™-kjøretøyer, er det bare naturlig å ønske å kunne gjøre alt selv. Etter en stor utvidelse på John Deere™ Horicon Works, kan våre dyktige medarbeidere gjøre det! Den nye 125 000 m2 store hallen kombinerer for første gang monterings- og fraktoperasjoner under ett tak, og gir de ansatte full kontroll over
begge prosessene.

“Denne utvidelsen utgjør en reell forskjell for hvordan vi jobber”, smiler fabrikkleder Steve Johnson. “Nå kan vi plassere enhver Gator™ på samlebåndet og holde den der til den er bygget akkurat slik som forhandleren har bestilt den, klar til forsendelse over hele verden.”

Det nye anlegget – den første store utvidelsen i Horicon på mer enn tretti år – er et logisk svar på den økende globale etterspørselen etter Gator™. Ved å kombinere to separate operasjoner, strømlinjeformes hele leveringsprosessen.

Gator™ UTV, samlebånd, fabrikk, operatør
Gator™ UTV, samlebånd, fabrikk, operatør

Den nye linjen er dimensjonert for de neste 10 til 15 år, så vi har gode muligheter til å møte fremtiden.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator™ UTV, samlebånd, fabrikk, operatør, detalj

Jeg bruker rundt 40 prosent av tiden ved
samlebåndet - det er der kvaliteten skapes.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator™ UTV, samlebånd, fabrikk

Hvis det høres ut som ledelsesjargong, er det fordi mange store bedrifter har importert en lignende tilnærming de siste årene, ofte fra japanske produsenter. Forskjellen i Horicon er at her har strategien vokst i 156 år - det er en del av fabrikkens DNA. Mange av de ansatte på Horicon er tredje- eller, til og med fjerde generasjons ansatte hos John Deere™. Dette gir en ekte familieånd, og en følelse av kontinuitet som sørger for at de høye standardene aldri svekkes.

Enkelt sagt, ingen ville noen gang akseptere en ‘nødløsning’ - fordi - som Steve sier: “Tradisjonen forplikter.”

Derfor er det nye anlegget den perfekte oppgraderingen for et arbeidslag som har høye mål. Den store innsatsen fra alle på Horicon gjør at du som kunde får et produkt av ypperste kvalitet. Uansett hvilken modell og uansett hvilke spesifikasjoner, så kan du være trygg på at fra nå av vil Steve og hans kolleger gjøre alt for å sikre at den nye Gator kommer raskt, punktlig, og akkurat slik du bestilte den.

Gator™ nyttekjøretøyer, fabrikk, parkeringsplass