Trinn for trinn

Utstyr for golf, park og plen, fabrikk, samlebånd

 

 

På John Deere™ Turf Care-fabrikk i North Carolina (USA), er det nye samlebåndet trygt, logisk og enkelt å bruke akkurat som fairway-, rough- og trimklipperne de produserer. Det spesialbygde samlebåndet tok tre år å planlegge, men er basert på et enkelt prinsipp: Jo enklere - jo bedre.

Utstyr for golf, park og plen, fabrikk, operatør, monitor

På det nye samlebåndet kan operatørene gå til hvilken som helst stasjon - og de vet nøyaktig hva de skal gjøre. En datamaskin viser dem hvordan de skal arbeide og ‘plukkelamper’ identifisere de delene de trenger. Når de er ferdig, må de fylle ut en sjekkliste før enheten kan gå videre til neste trinn. Som et resultat av dette, er det praktisk talt ingen plass for menneskelige feil.

Utstyr for golf, park og plen, operatør, portrett

Kvalitet inn, kvalitet ut

Det er lagt inn mye hardt arbeid for å gjøre ting så enkle. Tim Manton, produksjonssjef og hans kolleger fjernet hele samlebåndet på kun to dager, deretter bygget de et nytt fra grunnen av på litt under fire uker. I prosessen, monterte de rundt 250 nye enheter for å ‘oppdage/hindre feil’, alt fra kameraer til momentnøkler og RFID-sensorer.

En god maskin hjelper brukerne med å gjøre en god jobb. Det gjelder også for et godt samlebånd.

TIM MANTON,
MANUFACTURING ENGINEERING MANAGER

For å fange opp eventuelle gjenværende kvalitetsdetaljer før gressklipperne forlater fabrikken, ble sluttkontrollen også fullstendig endret. Takket være de nye og åpne omgivelsene og start-til-mål kvalitetskontroll, kan kundene være enda mer sikre på å få den kvaliteten og verdien de forventer fra John Deere™.

Utstyr for golf, TechControl display, operatør, nærbilde