AUGUSTA-elementer

Augusta Elements CUT fabrikk

 

 

Jord, luft, vann, ild ... du finner alt av dette på John Deere™-fabrikken i Grovetown, Georgia, USA. Men det er det femte elementet som virkelig gjør en forskjell: Ingeniører og konstruktører som konstruerer og monterer våre kompakte universaltraktorer for hele verden.

Ved hjelp av nyeste teknologi, moderniserte de jern og stål, gummi og glass til maskiner med de høyest mulige standardene. John Deere™ har en lidenskap for ingeniørkunst av høyeste kvalitet, og det vises. Ned til den minste mutter og skrue og i alle sveiser på våre kompakte universaltraktorer. Og på ansiktene til folk som er stolte av å bygge dem.

Fabrikk i Augusta, kompakttraktorer
Fabrikk i Augusta, kompakttraktorer, produksjon, folk

LAGET FOR EUROPA

Vi går aldri på kompromisser. Det er derfor hver premium-traktor som forlater Augusta er europeisk fra grunnen av. Fra metriske skruer og muttere til utslippskrav og sikkerhetsadvarsler, hver maskin er satt opp og klar til bruk.

     

Vi går aldri ut fra at noe er godt nok – vi forsikrer oss om at det er det.

DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Fabrikker i Augusta, kompakttraktorer, interiør
Fabrikker i Augusta, kompakttraktorer, ansatte

  

Fabrikker i Augusta, kompakttraktorer

   

Folk her ønsker virkelig å gjøre en god jobb. De håndterer tilbakemeldinger bra, og de holder oss travelt opptatt med forslag om å gjøre ting enda bedre.

DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Fabrikk i Augusta, kompakttraktorer, produksjon, folk

BYGGET FOR EUROPA

I Augusta-fabrikken tilpasser vi hver traktor med riktig teknologi for den regionen den er bestemt for. Så når du har investert i en modell i 1-, 2-, 3- eller 4-serien, kan du være sikker på at den har alt du trenger for å operere problemfritt og sikkert helt fra start. Fra speil og lys til utslippskrav og sikkerhetsadvarsler, våre folk i Augusta trekker ut alle stopperne for å sikre at du nyte det beste av begge verdener: Kvalitet fra USA, pluss europeiske spesifikasjoner.

     

Folk i Europa bruker våre maskiner mye lengre og hardere enn våre kunder i USA. Så hvis vi kan tilfredsstille Europa, kan vi tilfredsstille hvem som helst!

STEVE SANNER
FIELD TEST SUPERVISOR

     

INTERVJUER

David King, 24, er en produksjonsingeniør

som planlegger og overvåker produksjonslinjene for premium kompakttraktorer i 3- og 4-serien. Hver dag sjekker han hvordan han kan tilføre enda mer kvalitet gjennom verktøy, prosesser og kvalitetskontroller som han spesifiserer. “Jeg er stolt over at vi kan bygge gode produkter i USA, til tross for økte lønnskostnader.”

Steve Sanner, 61, er leder av felttester

og har vært hos firmaet i 19 år. Tre år før en ny traktor blir lansert, starter Steve testing av prototyper for å fange opp eventuelle feil eller svakheter i god tid før produksjonen starter. “Mine kolleger får betalt for å bygge dem, jeg får betalt for å ødelegge dem”, smiler han. “Så når jeg gjør det, arbeider vi alle sammen for å løse problemet og få det i orden.”

Fabrikker i Augusta, kompakttraktorer