JDLinkPresisjonslandbruk

  • John Deere telemetrisystem JDLink
  • Visualiser og sammenlign maskinytelsesdata på tvers av John Deere-maskinparken eller attpåtil på tvers av flere John Deere Operations Center-organisasjoner.

Effektiv oversikt over sanntids maskindata

Sanntids maskindata indikerer maskinens ytelse og muliggjør maskinoptimalisering. I tillegg til sanntids maskindata (f.eks. drivstofforbruk eller motorbelastning), er sanntids maskinposisjoner for hele maskinparken synlige hvor og når som helst.

Diagnostiske feilkoder fra John Deere-maskinene dine muliggjør proaktivt vedlikehold i sanntid, mens du er på farten, og hjelper deg med å redusere maskinvedlikeholdskostnadene betydelig.

Maskinanalysator

Maskinanalysator

Maskinanalysator-applikasjonen visualiserer registrerte data fra maskinene dine.

Agronomiske data fra John Deere-maskindisplayene

John Deere bruker et eiendomsdataformat for å synkronisere agronomiske dokumentasjonsdata med driftssenterorganisasjonen i sanntid*. Det sendes en datapakke til driftssenteret hver 30. sekund. Denne synkroniseringen gir mulighet for sanntidssporing av arbeidsframgang i mobilappen Operations Center Mobile. Sanntidssynkronisering av dokumentasjonsdata er mulig takket være våre Generation 4-skjermer– - ’ de er integrert i John Deere-maskiner og er tilgjengelige som en universell løsning for andre maskinmerker.