Starten på fremtidens landbruk

 

Fire viktige elementer for å oppgradere presisjonskraften din

John Deere Precision AG-teknologi hjelper deg med å mestre det daglige arbeidet ditt med datadrevet innsikt for bedre gårdsdrift. Viktige verktøy som G5 Plus CommandCenter™, StarFire™-mottakere og JDLink™-tilkobling utstyrer de store traktorene våre for å gi deg Precision AG. For å komme raskt i gang har vi laget fire korte videoer som forklarer noen viktige Precision AG-funksjoner.

Reduser overlapping med SF-RTK

Spar 5 % drivstoff ved å redusere overlapping med GPS-styring fra StarFire™-RTK. 1 Dra nytte av spor-til-spor-nøyaktighet på 2,5 cm, over fem år med presis repeterbarhet.

Seksjonskontroll: 50 % mindre sprøyting utenfor målet2

Bruk seksjonskontroll med opptil 255 seksjoner for å minimere overlapping, redusere sprøyting utenfor  målet og oppnå presis plantevern og påføring av næringsstoffer.

Større utbytte, lavere kostnader: Variabel mengdepåføring

Optimaliser profitten med variabel mengdepåføring. Øk effektiviteten fra gjødsel, såing og kjemikalier samtidig som du øker utbyttet og reduserer omkostningene. Dra nytte av potensielle besparelser på opptil 12–44 kg N/ha.3

Klar, ferdig, gå! 1-Click-Go-AutoSetup

Planlegg arbeidsoppgaver på en praktisk måte i John Deere Operations Center™, og send dem trådløst til G5/G5 Plus CommandCenter™ i traktoren. Førere bekrefter detaljene med bare ett klikk, og jobben utføres slik du vil.

Kraftige muligheter

Utforsk vårt utvalg av traktorer som er utstyrt for å få fart på reisen din inn i fremtidens landbruk.

Ekstra: Transformative løsninger og produkter

Alltid i utvikling og oppdatert

Alltid i utvikling og oppdatert

Våre Precision AG-løsninger inkluderer eksterne programvareoppgraderinger og uvurderlige funksjoner som fjernvisningstilgang (RDA), for å øke produktiviteten og driftstiden med Expert Alerts.

Gjør den til din egen!

Gjør den til din egen!

Tilpass din John Deere etter dine behov. Vårt tilbehør er av høy kvalitet, og passer perfekt til både maskinen og virksomheten din.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
2I henhold til en studie utført i USA og Brasil
3Referansepunkt; trial VISTA iDünger