9-serie traktorer

img-tillage-9rxtractor

9RX 640 setter ny 24-timers pløyerekord

9RX 640 tok utfordringen i juli 2023: innen 24 timer satte 9RX som trakk en 18,40 m kultivator, en ny rekord med totalt 769,40 ha, med et utrolig lavt drivstofforbruk på 3,1 l/ha. (Profi 09.2023)

 • Total ytelse for 24 timer: 769,40 ha
 • Enestående 32,6 ha/t gjennomsnittlig ytelse
 • Utrolig lavt 3,1 l/ha drivstofforbruk
Effektiv kraftoverføring

Effektiv kraftoverføring

Transmisjonen til e18™ er designet eksklusivt for traktorer i 9-serien, presterer på høyt nivå og har fått en ny konstruksjon for å håndtere høyere kraft og moment hos nyere motorer.

Enorm redskapskapasitet

Enorm redskapskapasitet

Traktorer i 9-serien håndterer de største tilgjengelige redskapene på markedet, og tilbyr massiv trekkraft takket være et bredt spekter av ballastløsninger. Vi lar tallene tale for seg selv: 9 tonn maksimum løftekapasitet, inntil 8 hydraliske SCV og en maksimum ballast på 30 390 kg.

Luksuriøs kjørekomfort

Luksuriøs kjørekomfort

Opplev mindre muskelspenninger i ryggen og få en bedre holdning og lettere pust fra et superkomfortabelt sete som holder deg avslappet og våken hele dagen. Våre 9R-traktormodeller er tilgjengelige med ActiveSeat™ II fra John Deere™, som eliminerer inntil 90% av vertikalbevegelsene som belaster ryggen.

Referanse-synlighet

Super-synlighet

Når det gjelder synlighet så inngår vi aldri noen kompromisser. Det starter med en panormautsikt og tilbehør som integrert fremre og bakre kamera, og omfatter 360° LED-belysning med 24 LED-arbeidslamper med 60% høyere lumeneffekt i den ultimate lyspakken.

Intuitive betjeningselementer

Intuitive betjeningselementer

9-serien handler om smart energi - ved å benytte sofistikert landbruksteknologi til å gjøre traktordrift enklere og mer produktivt enn noen sinne. Alle styringer er innen rekkevidde, og berøringsskjermen CommandCenter™ med snarveier og kontekstsensitiv hjelp gjør navigasjonen så avslappet som den kan bli.

Automasjon på neste nivå

Automasjon på neste nivå

I tillegg til alle Premium Activation-funksjonene får du også produktivitetsfordelene til AutoTrac™ Turn Automation, AutoTrac™ Implement Guidance, AutoPath™ og John Deere Machine Sync.

 • 9R

  Denne traktoren med kraftige hjul tilbyr et bredt spekter av modeller med en effekt på inntil 691 hk. Den alternative HydraCushion™ forakselfjæringen hindrer ujevn gange, slik at du heller ikke må gi mindre gass når du nærmer deg maksimum. Lange arbeidsdager blir mer avslappende også, takket være den romslige og velutstyrte førerhytten, som også er tilgjengelig med et ekstra komfortabelt ActiveSeat™ II.

  9R traktor
 • HydraCushion™ fjæringssystem

  Fjæringssystemet HydraCushion™ benytter elektroniske og datamaskinbaserte styringer som overvåker traktorfunksjonene og akselposisjonen. Basert på slike inndata kan det elektriske systemet automatisk utløse hydrauliske funksjoner for å løfte, senke eller forbli statisk.

  HydraCushion™
 • 9RT

  9RT-traktoren er perfekt for tung trekkende applikasjoner i rett linje med lett jordsmonn, begrensede skråninger i åssider og vendeteiger som er store nok til å muliggjøre myk vending, uten for mye skrubbing i jordsmonnet. AirCushion™ fjæringen isolerer understellet fra bølgedaler og åsrygger med ujevnt underlag, noe som gir uventet høy kjørekomfort.

  9RT-traktor
 • AirCushion™ belteunderstell med fjæring

  To kollisjonsputer og en kraftig støtdemper demper humpene. Ekstra dempning tilbys av ekstra sterk foring, som fungerer som dreiepunkter for de to beltene.

 • 9RX

  Vår mest produktive 4-beltetraktor noen sinne, med ballastmuligheter opptil 30 391 kg. Dens samlede avtrykk er opptil 119% mer enn hjul og 42% mer enn to belter. Trekkraften opprettholdes fullt ut selv ved svinger under belastning, og den forårsaker minimalt med ujevnhetervendeteigen. Den smale transportbredden, 40 km/t maksimumshastighet på vei og 4-punkters førerhyttefjæring gjør det enkelt å kjøre mellom åkrene.

  9RX-traktor
 • Solid konstruksjon

  For å håndtere de massive hestekreftene har det sentrale kjedehjulet nå 20 monteringshull med sterkere bolter. Foringen til drev-tannhjul og ruller har også blitt oppgradert til tykkere materialer.

5G-serie

Få hele historien

Ta et dypdykk i detaljene som gjør 9-serien så usedvanlig – kast et blikk på produktbrosjyren til 9-serien.

Operations Center

Operations Center

John Deere Operations Center™ innhenter umiddelbart sentrale driftsdata for å kunne tilby din virksomhet økt transparens og produktivitet.

Tjenester

Tjenester

Utforsk det omfattende sortimentet av tjenester fra John Deere™.

Presisjonslandbruk

Presisjonslandbruk

Lær mer om de mange bruksområdene og fordelene ved John Deere™ teknologi for presisjonslandbruk.