9R 540Traktor

  • Maks. motoreffekt på 594 hp (437 kW) (ECE-R120)
  • 13,6 l 6-sylindret motor
  • Akselavstand på 20,9 t og 3,912 m
  • Alternativ HydraCushion-forakselfjæring og ActiveSeat II for premium kjørekomfort

Uslåelig allsidighet

Opplev mega kraft på sitt mest allsidige. Denne solide og allsidige traktoren er tilgjengelig med en maksimal effekt på opptil 691 hp. JD14-motoren kan skryte av sin pålitelighet og forbedrede drivstoffeffektivitet, og 9R-modellen sørger for at all denne kraften blir overført direkte til bakken. Den alternative HydraCushion™-forakselfjæringen eliminerer kraft hopping, slik at du ikke må gi mindre gass når du nærmer deg maksimum.

Egenskaper

La oss se på noen av de individuelle funksjonene som utgjør den enestående opplevelsen du har i vente med 9R-serien.

effektiv kraft

Effektiv kraft og overføring

Dra nytte av den totale påliteligheten og gode drivstofføkonomien til JD14-motoren på 13,6 l, og du kan effektivt administrere de store kraftreservene og momentet på opp til 2954 Nm med e18™-transmisjonen.

Førerhytte i 9-serien

Førerhytte i 9-serien – favorittstedet ditt

Dra nytte av en enestående førerhytte med G5Plus CommandCenter™ og en rekke komfortfunksjoner som radio med digital berøringsskjerm på 6,5” med Apple CarPlay og Android Auto-integrering, 6.1-lydsystem og valgfritt ActiveSeat™ II med seteventilasjon og massasjefunksjon

videreutviklet automatisering

Videreutviklet automatisering

Oppnå enestående produktivitetsnivåer fra In Base AutoTrac, Variable Rate-applikasjon, seksjonskontroll og avanserte lisenser som AutoTrac™ Turn Automation, AutoTrac™ Implement Guidance Passive, AutoPath™, MachineSync og In-Field Data Sharing.