9RX 710Traktor

  • 582 kW (781 hp) i maksimal motoreffekt (ECE-R120)
  • 18 liters JD18-motor med 6 sylindre
  • 33,5 t og 4260 mm akselavstand
  • Minimum statisk marktrykk på 0,58 kg/cm²

Mer kraft på åkeren

9RX 710, 770 og 830 er John Deere's kraftigste produksjonstraktorer. En kombinasjon av JD18-motoren med den nye e21 PST-transmisjonen og helt nye understell garanterer uovertruffen trekkraft på trekkbommen, alt uten behov for dieseleksosvæske (DEF). For deg betyr dette mer kraft til bredere redskaper, mindre tid i åkeren og mindre bruk av arbeidskraft, alt mens du oppnår mer enn noen gang. Traktoren er utstyrt med 30-tommers belter og har en total bredde på under 3 meter. 

Egenskaper

La oss se på noen av de individuelle funksjonene som utgjør den enestående opplevelsen du har i vente med 9RX-serien.

Ekte kraft

Ekte kraft

Den kraftige JD18X-motoren trenger ingen dieseleksosvæske (DEF). I kombinasjon med den nye e21  PowerShift-transmisjonen og de nyutviklede understellene garanterer den uovertruffen trekkraft på trekkbommen.

Førsteklasses førerhytte

Førsteklasses førerhytte

I den nye CommandView 4 Plus-førerhytta med en sofistikert førerhyttefjæring, får du oppleve uovertruffen kjørekvalitet og ren kjøreglede med mer sikt og plass enn noen gang før. Dra nytte av mange komfortfunksjoner, som den nye G5Plus CommandCenter™, radio med digital berøringsskjerm på 6,5” med Apple CarPlay og Android Auto-integrering og 6.1-lydsystemet.

Precision Ag om bord

Precision Ag om bord

Med integrert StarFire™-mottaker, G5PlusCommandCenter™ og JDLink™-tilkobling har 9RX allerede alt du trenger for en rask start med presisjonslandbruk. Oppnå enestående produktivitetsnivåer med In Base AutoTrac, Variable Rate-applikasjon, seksjonskontroll og avanserte lisenser som AutoTrac™ Turn Automation, AutoTrac™ Implement Guidance Passive, AutoPath™, MachineSync og In-Field Data Sharing.