9RX 640Traktor

  • Maks. motoreffekt på 691 hp (508 kW) (ECE-R120)
  • 13,6 l 6-sylindret motor
  • Akselavstand på 25,5 t og 4,154 m
  • Imponerende flatt plateområde på opptil 66 890 cm² (marktrykk på 0,420 kg per cm²) med beltebredde på 914 mm

Gi areal-måleren din en utfordring!

Takket være sin kraft, beltedesign og ballastalternativer, har 9RX alt du trenger for maksimal trekkraft kombinert med lavest mulig jordforstyrrelse. Dens totale fotavtrykk er opptil 119 % større enn hjul, og 42 % mer enn traktorer med 2 belter. Trekkraften opprettholdes fullt ut selv ved svinger under belastning med minimalt med humper på enderadene. Den smale transportbredden, maksimumshastigheten på 40 km/t på vei og 4-stolpers førerhyttefjæring gjør det raskt og enkelt å kjøre mellom åkrene.

Egenskaper

La oss se på noen av de individuelle funksjonene som utgjør den enestående opplevelsen du har i vente med 9RX-serien.

Effektiv kraft og overføring

Effektiv kraft og overføring

Dra nytte av den totale påliteligheten og gode drivstofføkonomien til JD14-motoren på 13,6 l, og du kan effektivt administrere de store kraftreservene og momentet på opp til 2954 Nm med e18- transmisjonen.

Førerhytte i 9-serien – favorittstedet ditt

Førerhytte i 9-serien – favorittstedet ditt

Dra nytte av en enestående førerhytte med G5Plus CommandCenter™ og mange komfortfunksjoner som radio med digital berøringsskjerm på 6,5” med Apple CarPlay og Android Auto-integrering, 6,1-lydsystem og 4-stolpers førerhyttefjæring.

Videreutviklet automatisering

Videreutviklet automatisering

Oppnå enestående produktivitetsnivåer fra In Base AutoTrac, Variable Rate-applikasjon, seksjonskontroll og avanserte lisenser som AutoTrac™ Turn Automation, AutoTrac™ Implement Guidance Passive, AutoPath™, MachineSync og In-Field Data Sharing.