7-serie traktorer

På den internasjonale Tractor of the Year Awards 2022 ble dommerne imponert over det enorme utvalget av kvaliteter som 7R 350 AutoPowr™ viste i forhold til sine konkurrenter i det store traktorsegmentet og kronet det til den totale vinneren. De la spesielt vekt på den luksuriøse komforten som tilbys av 7R’s ekstra romslig førerhytte og traktorens’ overlegne ytelse ute i åkeren.

      

      

La’ oss se på noen av de individuelle funksjonene som utgjør den enestående opplevelsen du har i vente med 7R-serien.

Legg til tung balast –– med et lett grep

Legg til tung balast –– med et lett grep

Den nye EZ-balasten muliggjør optimal ballastering av 7R–, noe som er spesielt gunstig for bønder og entreprenører som ofte trenger å bytte mellom arbeid ute på jordet og transport på vei. Du kan legge til eller fjerne 1,7 tonn vekt i løpet av sekunder ved å trykke på en bryter, uten å måtte forlate førerhytta.

Ekte kraft

Ekte kraft

Kjenn dine sanne krefter! Dekalen på traktorpanseret viser bare den nominelle motoreffekten. Men våre motorer leverer en økning av dreiemoment på opp til 40% og en imponerende effektøkning på rundt 10% – “maksimal effekt” som alltid er tilgjengelig under alle forhold.

Ultimate-komfort i førerhytta

Ultimate-komfort i førerhytta

Nyt den beste komfort i førerhytta, takket være en svært effektiv førerhyttefjæring, vårt ActiveSeat™ II med proaktiv vibrasjonsdemping, massasjefunksjoner, elektroniske kontrollenheter, 65° setedreining, tre fotstøtter og et oppslukende 6.1 lydanlegg, integrert kjøleskap… pluss, pluss, pluss.

Ultimate grensesnitt for sjåføren

Ultimate grensesnitt for sjåføren

Det er enkelt og effektivt å styre kreftene i traktorene i 7R-serien med CommandPRO™™-multifunksjonsspaken og dens 11 konfigurerbare knapper. Det strømlinjeformede, ergonomiske førergrensesnittet gir deg fokusert kontroll og gjør hver arbeidsdag mer komfortabel og produktiv.

1-Click-Go-AutoSetup: Kutter oppsettstid med opptil 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: Kutter oppsettstid med opptil 50 %

Er du lei av å skrive lapper og kaste bort tid med å klikke på displayer? Reduser oppsetttiden med opptil 50% med 1-Click-Go-AutoSetup: Forhåndsplanlagte arbeidsoppgaver i Operations Center vises automatisk i Gen4-displayet når maskinen ankommer åkeren. Alt operatøren trenger å gjøre, er å bekrefte detaljene med ett klikk,’ så er alt klart*

Presisjonslandbruk: bedre gårdsbruk

Presisjonslandbruk: bedre gårdsbruk

Effektiviteten og produktivitetsgevinsten du kan oppnå med CommandCenter Premium-aktiveringsfunksjonene, AutoTrac™ Turn Automation, AutoTrac™ Implement Guidance passiv og John Deere Machine Sync resulterer i lønnsomhet og bærekraftforbedringer, som du ikke kan oppnå på noen annen måte.

Brosjyre for 7R

Få hele historien

Dykk ned i detaljene om hva som gjør 7R-serien så flott – ta en titt på 7R-seriens produktbrosjyre.

PowerGard™

PowerGard™

En PowerGard™-etterbehandlingspakke sørger for kontroll over vedlikeholdskostnadene.

Presisjonslandbruk

Presisjonslandbruk

Våre løsninger for presisjonslandbruk inkluderer eksterne programvareoppgraderinger og uvurderlige funksjoner som fjernvisningstilgang (RDA) for å øke produktiviteten og øke oppetiden med Ekspert Alarmer.

*Maskinen må være utstyrt med et Generation 4 CommandCenter™-display eller Universal Display (med minimum SU20-3-programvare), StarFire™ 3000/6000/7000-mottaker, aktivt JDLink™-tilkoblingsabonnement og en John Deere Operations Center-konto. Hvis maskinen ikke allerede er utstyrt med en MTG 4G, må dette ettermonteres.