8-serie traktorer

Landbruk fremover: Den anerkjente 8-serien holder seg tro mot sin kraftfulle arv ved å tjene fremtidsrettede bønder som deg, som former den bærekraftige framtiden til moderne landbruk. Vår 8-serie inkluderer den jordbevarende John Deere 8RX-beltetraktoren og har høyteknologiske forbedringer som vår prisbelønte eAutoPowr™-transmisjon.

8R traktorer

Det perfekte valget hvis du trenger en allsidig maskin som utmerker seg både på jordet og etter veien. 8R er den optimale blandingen av trekkraft, lave eierkostnader og ytelse.

 

8RT traktorer

8RT traktorer

Maskiner med to belter gir den beste trekkraften i rett linje, svært effektiv kraftoverføring og god flyteevne. Godt egnet for flatt terreng og tørr, løs jord.

8RX traktorer

8RX traktorer

8RX. er førstevalget dersom lav jordpakking har høy prioritet. 4,57m2 bæreflate er bransjeledende og gir liten eller ingen berme. 8RX er ideell i vanskelig terreng i skråninger og alle jordtyper, samtidig som den gir maksimale driftsvinduer.

      

Stemmer fra åkeren

«Støyen i førerhytta er mer stille enn vi er vant til i den nåværende 8R-serien»
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

Fagfolk som allerede har opplevd eAutoPowr™ er begeistret. Se selv.

kompromisser

Nå er det slutt på kompromisser med dekktrykket

Riktig dekktrykk er viktig for å få best mulig ytelse fra traktoren og ikke komprimere jorden. Med John Deere Central Tire Inflation System (CTIS) kan du raskt og enkelt justere dekktrykket med en trykknapp: Du kjapt og enkelt kan fylle på eller tømme luft fra dekkene fra førerhytta ved å skifte mellom åker- og transportmodus.

La oss se på noen av de individuelle funksjonene som utgjør den enestående opplevelsen du har i vente med 8-serien.

Førerhytteterapi

Førerhytteterapi

Hvordan vil du like å ha en førerhytte som får deg til å føle deg like oppfrisket når du forlater den som da du satte deg inn? Hvordan’Er det mulig? Her’ ser du hvordan: ActiveSeat™ II med proaktiv vibrasjonsdemping, massasjefunksjoner, elektroniske kontroller, 65° setesving, tre fotstøtter, et 6.1 lydanlegg, integrert kjøleskap… pluss, pluss, pluss.

G5Plus CommandCenter

G5Plus CommandCenter

Det nye G5Plus-displayet, vår største skjerm noensinne: Mer plass til informasjonen din. En raskere prosessor for raskere oppstart. Og alt dette i nydelig høy oppløsning.

Ekte kraft

Ekte kraft

Dekalen på traktorpanseret viser bare den nominelle motoreffekten. Men våre motorer leverer en dreiemomentøkning på opp til 40% og en imponerende effektøkning på rundt 10% – “maksimal effekt” som alltid er tilgjengelig under alle forhold.

Smarte transmisjonsvalg

Smarte transmisjonsvalg

Velg mellom vår 16-trinns PowerShift™ for hjulmodeller, vår robuste helmekaniske e23™-transmisjon, den glatte akselerasjonen, AutoPowr uten kløtsj™og vår prisbelønte, trinnløse elektriske eAutoPowr™-transmisjon.

1-Click-Go-AutoSetup: Reduserer oppsettstid med opptil 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: Reduserer oppsettstid med opptil 50 %

Er du lei av å skrive merknader og kaste bort tid med å klikke på displayer? Reduser oppsetttiden i åkeren med opptil 50% med 1-Click-Go-AutoSetup: Forhåndsplanlagte arbeidsoppgaver i Operations Center vises automatisk i Gen4-displayet når maskinen ankommer åkeren. Alt operatøren trenger å gjøre, er å bekrefte detaljene med ett klikk,’ så er alt klart*.

Presisjonslandbruk: bedre gårdsdrift

Presisjonslandbruk: bedre gårdsdrift

Effektiviteten og produktivitetsgevinstene du kan oppnå med CommandCenter Premium-aktiveringsfunksjonene, AutoTrac™ Turn Automation, AutoTrac™ Implement Guidance Passiv, John Deere Machine Sync og In-Field Data Sharing resulterer i lønnsomhets- og bærekraftsforbedringer som du ikke kan oppnå på noen annen måte.

eAutoPowr™-transmisjon

Trinnløs elektrisitet: Vår prisbelønte eAutoPowr™ er den første elektromekaniske transmisjonen med delt spor med trinnløs variabel transmisjon (IVT) og leverer enestående effektivitet, komfort og holdbarhet.

Se: Kraftfulle valg

Tre konsepter for å matche dine lokale forhold og individuelle landbrukspraksiser – fra 8R all-rounder til 8RT-kraftoverføring med rett linje til den jordbevarende 8RX – se hvordan fremtidens gårdsdrift ser ut.

Brosjyre for 8-serien

Få hele historien

Ta et dypdykk i detaljene som gjør 8-serien så usedvanlig – kast et blikk på produktbrosjyren til 8-serien.

PowerGard™

PowerGard™

En PowerGard™ ettermarkedspakke sørger for kontroll over vedlikeholdskostnadene.

Presisjonslandbruk

Presisjonslandbruk

Våre løsninger for presisjonslandbruk inkluderer eksterne programvareoppgraderinger og uvurderlige funksjoner som fjernvisningstilgang (RDA) for å øke produktiviteten og oppetiden din med Ekspert Alerts.

*Maskinen må være utstyrt med et Generation 4 CommandCenter™-display eller Universal Display (med minimum SU20-3-programvare), StarFire™ 3000/6000/7000-mottaker, aktivt JDLink™-tilkoblingsabonnement og en John Deere Operations Center-konto. Hvis maskinen ikke allerede er utstyrt med en MTG 4G, må dette ettermonteres.