8RT 410Traktor

  • 443 hk (326 kW) maks. effekt (ECE-R120) + 15 hk (11 kW) IPM
  • 9,0 l 6-sylindret motor
  • 16,2 t og 2,477 m akselavstand
  • Nytt, større og mer komfortabelt CommandView førerhus med bedre sikt
First in Reliability

Topp pålitelighet

Den helt nye John Deere™ eAutoPowr™ er den første elektromekaniske IVT™ med delt bane som er tilgjengelig for 8R/RT/RX 410-traktoren. Den trinnløse variable transmisjonen tilbyr maksimal pålitelighet og holdbarhet. Sømløse skift med kraftig halvlederelektronikk gir umiddelbart moment for den mykeste kjøreturen noen sinne selv under krevende forhold.

De væskeavkjølte, børstefrie elektriske motor-generatorene i den nye eAutoPowr™ er helt vedlikeholdsfrie. Ved å skifte ut hydromoduler med elektriske komponenter gir betydelig færre slitasjedeler, forenklet design og bedre samlet transmisjonslevetid. Elektriske drevkomponenter og nye sensorer reduserer behovet for spesielle diagnostiske tester med 1/3 og reduserer 20% av prosedyrene som gjør det påkrevd med spesialverktøy eller -utstyr.

100 000 testtimer under utviklingsprosessen garanterer den beste påliteligheten i sin klasse.

Elektrifisering utgjør forskjellen

Elektrifisering utgjør forskjellen

For å skape den nye transmisjonen eAutoPowr™ må hydraulikkpumpen og motoren som benyttes i AutoPowr™-transmisjonen skiftes ut med to elektriske motor-generatorer. En generator er direkte forbundet med dieselmotoren og driver den andre motor-generatoren, som presist styrer traktorhastigheten. Et elektrisk og 4 mekaniske gir garanterer svært effektiv kraftoverføring til hjulene. Dette fører til en svært holdbar og pålitelig trinnløs transmisjon med dokumentert effektivitet og kjørekomfort for AutoPowr™. Den beste trinnløse transmisjonen John Deere™ noen sinne har designet!

Elektrisk strømgenerering

Elektrisk strømgenerering

eAutoPowr™ tilbyr opptil 100 kW 480 V AC offboarding for eksterne kunder via et AEF hunnklemme-uttak som ekstrautstyr. Denne elektriske strømmen kan f.eks. benyttes til drift av drevaksler fra redskaper. Strømdrevne aksler tilbyr betydelig forbedret traksjon, redusert hjulslipp og forebygger ballast. Det muliggjør høyere områdekapasitet ved å benytte langt bredere integrerte verktøy for lavere brukskostnader per hektar, kombinert med bedre jordvern.

Dra mer med mindre

Dra mer med mindre

I samarbeid med Joskin har vi utviklet en gjødselvogn med elektrisk motor, som driver 4 av de 6 hjulene – for samlet 8-hjulsdrift hos denne kombinasjonen. Traktoren trenger ikke lenger å dra hele lasten, ettersom tilhengeren også trekker, og benytter vekten av gjødsel og vogn til ytterligere traksjon. Følgen av dette er at du kan benytte en mye lettere traktor til å dra større last opp bratte bakker – med redusert kompaktering av jorda, redusert drivstofforbruk og økt produktivitet.

PLASSHOLDER ALTERNATIV TEKST

8RT Serien Ustoppelig

USTOPPELIG KRAFT

Traktorer med to belter gir enorm trekkraft, svært effektiv kraftoverføring og god flyteevne. Perfekt i flatt terreng og tørr, løs jord.

Det dristige designet på traktorene i 8R / RT / RX-serien viser hva det handler om: Trekkraft som overgår det meste, og teknologi som fører det moderne jordbruket fremover.

8R traktor

KJØREKOMFORT

Så god plass, så lite støy, slik luksus. Ren lidenskap for detaljer. Velkommen til det nye 8R-førerhuset, større og enda mer behagelig enn noen gang.

Sett fra innsiden

DRA FOR Å ROTERE