8RT 370Traktor

  • 407 hk (299 kW) maks. effekt (ECE-R120) + 13 hk (10 kW) IPM
  • 9,0 l 6-sylindret motor
  • 16,2 t og 2,477 m akselavstand
  • Nytt, større og mer komfortabelt CommandView førerhus med bedre sikt; Ny CommandPRO joystick med opptil 11 konfigurerbare knapper
First in Reliability

MER MED MINDRE

eAutoPowr™-transmisjonen er tilgjengelig for modellene 370 og 410 fra traktorene 8R, 8RT og 8RX. Den har et enkelt design med mindre komplekse deler. Vi har byttet hydromoduler med elektriske komponenter for å oppnå maksimal ytelse, pålitelighet og komfort.

Den har vedlikeholdsfrie, væskekjølte, børsteløse elektriske motorgeneratorer. Bruken av elektriske komponenter istedenfor hydromoduler, forenkler designet, øker effektiviteten, reduserer slitasjedeler og forlenger transmisjonens levetid.

MAKSIMAL YTELSE

MAKSIMAL YTELSE

eAutoPowr™ er det mest allsidige og kraftige alternativet i 8-seriens transmisjoner. Den kombinerer effektiviteten til AutoPowr™ med kraften til e23™. Integrert girskifte med halvlederelektronikk gir umiddelbart moment for den mykeste kjøreturen, selv i de mest utfordrende forholdene.

Den elektriske starten gir umiddelbar kraft og moment, noe som muliggjør raskere, jevnere retningsendringer og presise krypegirhastigheter, takket være dens bruk av elektriske motorer istedenfor hydromoduler.

MAKSIMAL KOMFORT

MAKSIMAL KOMFORT

Med CommandPRO™-grensesnittet som er identisk med AutoPowr™, tilbyr eAutoPowr™ alle kjente CommandPRO-komfortfunksjoner og enkelt oppsett gjennom G5Plus CommandCenter™-displayet. De elektriske motorene reduserer støyen i førerhytta med 23 % sammenlignet med hydromoduler.

ELEKTRISK KRAFTGENERERING

ELEKTRISK KRAFTGENERERING

eAutoPowr™ tilbyr avlasting med vekselstrøm opptil 100 kW 480 V for eksterne forbrukere via en AEF-uttakskontakt som ekstrautstyr. Denne elektriske strømmen kan f.eks. benyttes til drift av drevaksler fra redskaper. Strømdrevne aksler tilbyr betydelig forbedret traksjon, redusert hjulslipp og forebygger ballast. Dette muliggjør høyere områdekapasitet ved å benytte langt bredere integrerte verktøy for lavere brukskostnader per hektar, kombinert med bedre jordvern.

Stemmer fra åkeren

«Støyen i førerhytta er mer stille enn vi er vant til i den nåværende 8R-serien»
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

Fagfolk som allerede har opplevd eAutoPowr™ er begeistret. Se selv.

8R traktor

KJØREKOMFORT

De store kreftene i traktorene i 8R-serien temmes og håndteres enkelt med den nye CommandPRO-spaken med 11 konfigurerbare knapper. Det’ finnes ingen andre grensesnitt mellom fører og traktor som kan gjøre arbeidsdagen mer komfortabel og produktiv.

Så god plass, så lite støy, slik luksus. Ren lidenskap for detaljer. Velkommen til det nye 8R-førerhuset, større og enda mer behagelig enn noen gang.

PLASSHOLDER ALTERNATIV TEKST

8RT Serien Ustoppelig

USTOPPELIG KRAFT

Traktorer med to belter gir enorm trekkraft, svært effektiv kraftoverføring og god flyteevne. Perfekt i flatt terreng og tørr, løs jord. Det dristige designet på traktorene i 8R / RT / RX-serien viser hva det handler om: Trekkraft som overgår det meste, og teknologi som fører det moderne jordbruket fremover.

Sett fra innsiden

DRA FOR Å ROTERE