8R 310Traktor

  • 341 hk (251 kW) maks. effekt (ECE-R120) + 16 hk (12 kW) IPM
  • 9,0 l 6-sylindret motor
  • 13,8 t og 3,050 m akselavstand
  • Nytt, større og mer komfortabelt CommandView førerhus med bedre sikt; Ny CommandPRO joystick med opptil 11 konfigurerbare knapper
kompromisser

Nå er det slutt på kompromisser med dekktrykket

Riktig dekktrykk er viktig for å få best mulig ytelse fra traktoren og ikke komprimere jorden. Med John Deere Central Tire Inflation System (CTIS) kan du raskt og enkelt justere dekktrykket med en trykknapp: Du kjapt og enkelt kan fylle på eller tømme luft fra dekkene fra førerhytta ved å skifte mellom åker- og transportmodus.

PLASSHOLDER ALTERNATIV TEKST

8R-serien Ustoppelig

USTOPPELIG KRAFT

8R-serien - Det perfekte valget hvis du trenger en allsidig maskin som utmerker seg både på jordet og etter veien. 8R er den optimale blandingen av trekkraft, lave eierkostnader og ytelse.

Det dristige designet på traktorene i 8R / RT / RX-serien kunngjør hva det handler om: Trekkraft som overgår det meste, og teknologi som fører det moderne jordbruket fremover.

8R traktor

KJØREKOMFORT

De store kreftene i traktorene i 8R-serien temmes og håndteres enkelt med den nye CommandPRO-spaken med 11 konfigurerbare knapper. Det’ finnes ingen andre grensesnitt mellom fører og traktor som kan gjøre arbeidsdagen mer komfortabel og produktiv.

Så god plass, så lite støy, slik luksus. Ren lidenskap for detaljer. Velkommen til det nye 8R-førerhuset, større og enda mer behagelig enn noen gang.

8R 310 traktor

DRA FOR Å ROTERE

Sett fra innsiden

DRA FOR Å ROTERE