8R 410Traktor

  • 443 hk (326 kW) maks. effekt (ECE-R120) + 15 hk (11 kW) IPM
  • 9,0 l 6-sylindret motor
  • 13,8 t og 3,050 m akselavstand
  • Nytt, større og mer komfortabelt CommandView førerhus med bedre sikt
First in Reliability

MER MED MINDRE

eAutoPowr™-transmisjonen er tilgjengelig for modellene 370 og 410 fra traktorene 8R, 8RT og 8RX. Den har et enkelt design med mindre komplekse deler. Vi har byttet hydromoduler med elektriske komponenter for å oppnå maksimal ytelse, pålitelighet og komfort.

Den har vedlikeholdsfrie, væskekjølte, børsteløse elektriske motorgeneratorer. Bruken av elektriske komponenter istedenfor hydromoduler, forenkler designet, øker effektiviteten, reduserer slitasjedeler og forlenger transmisjonens levetid.

MAKSIMAL YTELSE

MAKSIMAL YTELSE

eAutoPowr™ er det mest allsidige og kraftige alternativet i 8-seriens transmisjoner. Den kombinerer effektiviteten til AutoPowr™ med kraften til e23™. Integrert girskifte med halvlederelektronikk gir umiddelbart moment for den mykeste kjøreturen, selv i de mest utfordrende forholdene.

Den elektriske starten gir umiddelbar kraft og moment, noe som muliggjør raskere, jevnere retningsendringer og presise krypegirhastigheter, takket være dens bruk av elektriske motorer istedenfor hydromoduler.

MAKSIMAL KOMFORT

MAKSIMAL KOMFORT

Med CommandPRO™-grensesnittet som er identisk med AutoPowr™, tilbyr eAutoPowr™ alle kjente CommandPRO-komfortfunksjoner og enkelt oppsett gjennom G5Plus CommandCenter™-displayet. De elektriske motorene reduserer støyen i førerhytta med 23 % sammenlignet med hydromoduler.

ELEKTRISK KRAFTGENERERING

ELEKTRISK KRAFTGENERERING

eAutoPowr™ tilbyr avlasting med vekselstrøm opptil 100 kW 480 V for eksterne forbrukere via en AEF-uttakskontakt som ekstrautstyr. Denne elektriske strømmen kan f.eks. benyttes til drift av drevaksler fra redskaper. Strømdrevne aksler tilbyr betydelig forbedret traksjon, redusert hjulslipp og forebygger ballast. Dette muliggjør høyere områdekapasitet ved å benytte langt bredere integrerte verktøy for lavere brukskostnader per hektar, kombinert med bedre jordvern.

Stemmer fra åkeren

«Støyen i førerhytta er mer stille enn vi er vant til i den nåværende 8R-serien»
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

Fagfolk som allerede har opplevd eAutoPowr™ er begeistret. Se selv.

kompromisser

Nå er det slutt på kompromisser med dekktrykket

Riktig dekktrykk er viktig for å få best mulig ytelse fra traktoren og ikke komprimere jorden. Med John Deere Central Tire Inflation System (CTIS) kan du raskt og enkelt justere dekktrykket med en trykknapp: Du kjapt og enkelt kan fylle på eller tømme luft fra dekkene fra førerhytta ved å skifte mellom åker- og transportmodus.

PLASSHOLDER ALTERNATIV TEKST

8R-serien Ustoppelig

USTOPPELIG KRAFT

8R-serien - Det perfekte valget hvis du trenger en allsidig maskin som utmerker seg både på feltet og etter veien. 8R er den optimale blandingen av trekkraft, lave eierkostnader og ytelse.

Det dristige designet på traktorene i 8R / RT / RX-serien kunngjør hva det handler om: Trekkraft som overgår det meste, og teknologi som fører det moderne jordbruket fremover.

8R traktor

KJØREKOMFORT

Så god plass, så lite støy, slik luksus. Ren lidenskap for detaljer. Velkommen til det nye 8R-førerhuset, større og enda mer behagelig enn noen gang.

8R 410 traktor

DRA FOR Å ROTERE

Sett fra innsiden

DRA FOR Å ROTERE