RTKPresisjonslandbruk

  • Perfekt repetérbarhet
  • Høyt nøyaktighetnivå
  • Rask signalforbindelse
PLASSHOLDER ALTERNATIV TEKST

RTK: Ultimat nøyaktighet og repeterbarhet

For presisjonsbruk er RTK den beste løsningen for nøyaktighet, repeterbarhet og innkjøringstid, og eliminerer driften av det globale navigasjonssatellittsystemet.

Langsiktig repeterbarhet og <1minutts innhentingstid
Med RTK trenger du bare å lagre inn feltgrenser én gang. Hvis du har behov for repeterbarhet, for eksempel for seksjonskontroll, slipper du å lagre inn grenser år etter år. Du vil spare tid hver dag: Full RTK-nøyaktighet er alltid tilgjengelig – helt fra starten. Det tar mindre enn 1 minutt!

Mobile RTK-modem 4G LTE

Mobile RTK-modem 4G LTE

Helt enkelt den med avanserte, integrerte og effektive måten å bruke RTK på. Signalet er kompatibelt med vårt Mobile RTK 4G LTE-modem og kan mottas av våre innebygde JDLink-systemer - det er ikke behov for et eget modem, ekstra dataplaner (SIM-kort) eller en mobil RTK Access-lisens.

RTK-radio

RTK-radio

RTK-radioen fungerer med én eller flere lokale basestasjoner i nærheten av feltet ditt. GPS- og GLONASS-satellittkonstellasjoner blir kontinuerlig overvåket og korrigert for å oppnå den høye +/- 2,5 cm horisontale pass-til-pass-nøyaktigheten. Dette er en flott løsning i stort, åpent terreng med god sikt til basestasjonen.

*Mobile RTK er en ekstra RTK-teknologi, tilgjengelig i visse land.