Originale John Deere™ batterier

Den passer helt perfekt

Du kan stole på at du får den ytelsen som passer til ditt utstyr og dine behov når du velger fra vårt StrongBox™ og Performance batterisortiment. Ingenting fungerer bedre enn batterier som vi har designet for din maskin.

StrongBox™ batterier

StrongBox™ batterier

Dersom du trenger teknologi med fremragende ytelse for høyintensiv bruk, sjekk StrongBox™batteriene for en perfekt match med våre ingeniørers godkjenningsstempel. De er fabrikkfylte, fullstendig aktiverte og klar for topp ytelse som er vedlikeholdsfri. Du vil oppleve overlegen og permanent tilgjengelig startkraft selv under ekstreme forhold, optimal vibrasjonsmotstand og lang levetid med høyere syklusstabilitet, minimalt vannforbruk og svært lave egne utslipp.

Anvendelsesområde


Effektive batterier

Effektive batterier

Våre batterier i Performance-serien egner seg ypperlig for mindre krevende bruk og utgjør et rimeligere alternativ til StrongBox™-batteriene i Premium-serien. Dette er de riktige batteriene for standard arbeid som er mindre krevende med hensyn til kaldstart og vibrasjonsmotstand. Du kjøper god startkraft for et bredt spekter av kjøretøyer og behov til en attraktiv pris i et robust og pålitelig design.

Anvendelsesområde


Den teknologiske fordelen

Den teknologiske fordelen

Vår netteknologi minimerer nettveksten for en betraktelig lengre levetid. Maksimum strømflyt muliggjør raskere ladingsaksept og optimal konduktivitet, og mer bly hvor den elektriske strømmen er høyest gir deg permanent høyere startkraft. Vår ultrapresise dorproduksjonsprosess sikrer en robust nettstruktur, høyere startkraft og minimal korrosjon.

John Deere seat

Hvorfor velge et originalt batteri fra John Deere™?

Ettersom vi har konstruert maskinen du plassere batteriet i, har vi veldig tydelige forestillinger om hva som vil være det perfekte batteriet for den. Derfor lager vi våre egne, slik at du får den kvaliteten du skrev under på til å begynne med – en som passer perfekt til maskinen din og dens krav.

Relaterte emner

Klikk & Hent

Klikk & Hent

Det har aldri vært lettere å bestille deler! Alle delene du trenger er bare et klikk unna.

Delekatalog for John Deere

Delekatalog for John Deere

Opplev den nye brukervennlige delekatalogen vår på nettet.