Originalt John Deere filter


Spar på bedre deler nå!

Ta det smarte valget og bruk vedlikeholdsdelene vi har utformet spesielt for maskinen din. De’ er underlagt de strengeste kvalitetskontrollene, tøffeste spesifikasjonene og høyeste standardene for slitestyrke. Gjør det rette for maskinen din, og gå ikke’ glipp av dette tidsbegrensede tilbudet for å spare mye på bedre vedlikeholdsdeler.

Vent’ ikke, finn en deltakende forhandler nær deg nå og spar penger!

Finn en forhandler

Den passer perfekt

Ettersom vi laget maskinen din, har vi også noen klare forslag til hvilke filtre som passer perfekt til den. Derfor produserer og tester vi våre egne originale filtre. Hva betyr det for din del? Ved å bruke originale filtre fra John Deere bidrar du til å sikre at du oppnår den kapasiteten og ytelsen som du ønsker av de maskinene du kjøper fra John Deere. Våre olje-, luft- og drivstoffiltre hindrer at skadelige partikler havner i motoren, samtidig som drivstofforbruket optimaliseres med en perfekt kombinasjon for din maskin og dens behov.

Filtre

John Deere hydraulikkfiltre

Bruk våre originale filtre til å oppnå den kapasiteten som sikrer mer ytelse og bedre beskyttelse av komponentene til dine hydrauliske systemer – holder kontaminering unna og hindrer at gjørme eller syre skader utstyret ditt.

Andre filter har kanskje bare to varme smeltelim. Hydrauliske filtre fra John Deere har fem varme smeltelim, for å sikre jevn fordeling av filtermedium, og dermed høyere kapasitet.

John Deere luftfiltre for førerhytten

John Deere luftfiltre for førerhytten

Holder forurensede stoffer unna førerhytten og deg. Gir behagelig pust ved klipping, tresking eller ballepakking.

John Deere luftfiltre for førerhytten tilbyr mange alternativer å velge blant, som vårt Carbon Filter Plus. Tre beskyttende lag eliminerer over 95% av forurensende stoffer og allergener. Et partikkelfilterlag med høy kapasitet blokkerer nesten 100% av støv, smuss og pollen, og beskytter mot usunn PM2.5 forurensning. Et aktivert karbonlag fjerner vond lukt, nøytraliserer skadelige gasser og reduserer dannelsen av bakterier og mugg. Det hele avrundes av et biologisk fungerende lag som fanger opp allergener.

oljefiltre

John Deere oljefiltre

Skitten olje gjør det vanskeligere for motoren din å jobbe, noe som gir høyere drivstofforbruk og kortere vedlikeholdsintervaller. Beskytt motoren din slik at den kan jobbe mer effektivt i lengre tid.

Våre oljefiltre har spaltefri, jevn fordeling av mediet, for å sikre at det fanges opp partikler som er så små som en femtedel av bredden til et menneskehår. Spiralen og det foldede midtrøret tilbyr styrke, for å hindre kollaps hos filtermediet, og gummipakninger skaper en tettere forsegling enn plastpakninger hos filtre av lavere kvalitet.

luftfiltre

John Deere motorluftfiltre

Våre motorluftfiltre reduserer motorslitasjen på effektivt vis ved å fjerne støv, smuss og andre forurensende stoffer fra inntaksluften.

John Deere luftfiltre’ foldes til og med, og fremragende filtreringsmedium sikrer ekstra effektivitet og lengre vedlikeholdsintervaller. Luftflyten hos disse minimerer flytbegrensning, samtidig som flere forurensende stoffer samles opp enn hos ledende luftfiltre hos konkurrentene, noe som sikrer den korrekte luft/drivstoff-blandingen som får frem all den kraften du ønsker.

John Deere drivstoffiltre

John Deere drivstoffiltre

Vann kan forårsake alvorlige skader på drivstoffsystemet ditt.

Våre drivstoffiltre fanger ikke bare vannet, men vi har designet disse slik at de vil avstøte det. De tette foldene deres og jevnt fordelt medium fanger opp vann og støvpartikler før noe havner i drivstoffsystemet. Samtidig vil filtermedium med belegg aktivt støte vekk vannet og hindre at det dyppes i drivstoffet. Ventilene for enkel drenering gjør vedlikehold til en lek.

Visste du at?
"Skitne filtre kan øke drivstofforbruket med over 5%".

John Deere Company
Det er en del av konseptet!

Det er en del av konseptet!

Få den komplette beskyttelsen av ditt utstyr med originale filtre fra John Deere og vår omfattende kundestøtte. Slik får du så mye som mulig ut av investeringen din, men de laveste mulige eierskapskostnadene og den ultimate beskyttelsen mot uønsket nedetid.

filter-bilde-en

Luftfilter for avslappet pust

Fjerner over 95% av forurensende stoffer og allergener som kan gjøre hverdagen ubehagelig ved klipping, tresking eller ballepakking.

Se mer

filter-bilde-en

Tilknyttede emner

klikk-og-hent

Klikk & hen t

Det har aldri vært enklere å bestille deler! Alle delene du trenger er bare et klikk unna.

John Deere delekatalog

John Deere delekatalog

Opplev vår nye og brukervennlige delekatalog online.