Oljeservice holder din maskin i gang

Maskinens tilstandbaserte vedlikehold med oljeanalyse

Regelmessig analyse av oljeprøver er et utmerket verktøy for å overvåke maskinens tekniske tilstand. Tilsammen med TimberLink er oljeanalyse en viktig del i tilstandbasert vedlikehold. Ved hjelp av oljeanalyse kan maskinens pålitelighet økes og vedlikehold- og driftsutgifter reduseres. Dersom eventuelle problemer oppdages i tide ved hjelp av oljeprøver kan du spare betydelige beløp i kostnader forårsaket av uventede reparasjoner.

Reduserte driftsutgifter med utvidete intervaller for oljeskift

Med John Deere oljeservice, som innbefatter en oljeanalyse, kan intervallet mellom bytte av hydraulikk- og girolje forlenges. Behovet for oljeskift bestemmes i henhold til resultatet av oljeanalysen, mens skifte av filter forblir et skjemabasert serviceforhold. Det utvidete intervallet garanteres kun når det anvendes olje og filter fra John Deere.

Filterenheten Super Caddy kan med fordel anvendes for å forlenge levetiden på hydraulikkoljen. Den filtrerer bort vann og urenheter fra oljen. Med Super Caddy kan du også sikre at hydraulikksystemet er rent i tilfelle en viktig hydraulikkomponent skulle gå istykker. Å ta en oljeprøve fra en maskin går enkelt og raskt. Følgende olje og væsker kan analyseres:

  • hydraulikkolje,
  • girolje,
  • motorolje,
  • dieselolje og
  • kjølevæske.
Oljeanalyse