Ta ikke sjansen

TA IKKE SJANSEN

Du kommer til å merke forskjellen

 

Visste du at originale John Deere sprøytedyser er laget for helt spesielle bruksområder? Derfor kan de levere helt nøyaktig og bruke mye mindre sprøytemiddel. Og så er de laget for akkurat disse maskinene.

 


Høy-kapasitetets dyser

Straight Stream Ceramic

Straight Stream Ceramic

De er ideelle for overgjødsling. Det kompakte seks-munnstykket er perfekt for overgjødsling, og den reduserte forstøvningen minimerer avdrift og sviskader.

Ultra Low-avdrift

Ultra Low-avdrift

Ideelle for bruk av systemiske ugressmidler. Venturi-teknologien reduserer avdrift, og de luftfylte dråpene og det unike tykke mønsteret gir en mer effektiv påføring.

Utvidet modellutvalg

Utvidet modellutvalg

Ideell for å opprettholde en jevn sprøytevinkel over et bredt trykkområde - helt ned til 1 bar. Dråpestørrelsen er justerbar i henhold til trykk, og dysen opprettholder god fordeling, og gir større dråper ved lavt trykk.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Ideell for påføring av soppdrepende midler og tørkemiddel til bredbladede avlinger, og bruksområder der sprøyting av høye planter. Dysen kombinerer jevn dekning og redusert drift med enkel montering.

Lav drift luft

Lav drift luft

Dysen kombinerer jevn dekking med redusert avdrift, og er best egnet for sprøyter i korn, og brukes best med 3 bar trykk for optimal sprøytedekning.

3D

3D

Perfekt til dekning av vanskelige vertikale mål, for eksempel smått ugras. Med integrert viftehelling og vinkel, strammer 3D-sprøytedyser inn sprøytemønsteret for å redusere små dråper vesentlig, noe som gir 50-75 % mindre avdrift enn konvensjonelle flatdyser.