Stedsspesifikt jordbruk

jordbruk tilpasset lokasjonen

Påfør riktig mengde på riktig sted

Landbruk som er spesielt tilpasset lokasjonen, kan endre gårdens økonomi ved bare å tilføre innsatsfaktorer, som såkorn, kjemikalier og gjødsel, nøyaktig der de trengs. Levert gjennom en kombinasjon av Precision Ag-teknologi og analytiske forvaltningsverktøy, kan den gi deg ny forståelse og gjøre gårdsdriften din mer nøyaktig.

Seksjonskontroll

Seksjonskontroll

Ved hjelp av kartdata kan seksjoner av redskapen skrus av og på for å påføre helt nøyaktig mengde med innsatsmidler.

Variabel mengdekontroll

Variabel mengdekontroll

Kontrollerer nøyaktig mengden med frø, gjødsel eller kjemikalier for å optimalisere avlingen.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Laboratorium om bord for sanntidsmåling av silofôr, gjødsel og hvete.

Sømløst integrert

Sømløst integrert

Alle komponentene våre kan byttes ut, og selv om maskinen din ikke er grønn og gul, kan du likevel utnytte fordelene ved Precision Ag-teknologien fra John Deere.

Lett å bruke

Lett å bruke

Alle komponentene og programvaren er laget av oss. Konstruert med bønder, for bønder. De er enkle å bruke og bygget for lang levetid.

Målbar lønnsomhet

Målbar lønnsomhet

Dataene dine er trygt lagret i John Deere Operations CenterTM for detaljerte analyser av maskinenes effektivitet, utbyttet og mer for å støtte lønnsomheten til virksomheten din.

Connected Support-tjenester

Connected Support-tjenester

Smart gårdsdrift handler ikke bare om presisjonslandbruk. Det handler også om å maksimere driftstiden til maskinene dine. John Deere Connected Support™ leveres av forhandleren din og tilbyr en rekke muligheter for å overvåke maskinene samt proaktive tjenester som holder deg i gang, uansett hva fremtiden måtte bringe.

John Deere gjør presisjonslandbruk enkelt for deg

Vi’har laget en serie med korte videoer som forklarer noen av fordelene med våre presisjonsjordbruksverktøy. Bare bla gjennom listen til høyre for å finne et interesseområde.

Smart jordbruk: Det grunnleggende

Smart jordbruk: Det grunnleggende

For å starte reisen inn i presisjonsjordbruket trenger du bare en mottaker, display, JDLink™-tilkobling og en konto på John Deere Operations Center™. Og dessuten’er tilgangen til John Deere Operations Center™ gratis!

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overhoppinger, ingen overlappinger –, følg samme kjørespor hver gang helt håndfritt. Tilbyr svært høy nøyaktighet’, vi har utvidet utvalget med styringsløsninger for å passe alle redskapsmerker.

Automasjonssystemer

Automasjonssystemer

Kvitt deg med stresset med repeterende oppgaver ved hjelp av våre kontroller og programmerbare enheter. De’vil hjelpe deg med å optimalisere maskinens ytelse og eliminere kostbare feil.