Teknologi for presisjonslandbruk: Grunnleggende

Smart jordbruk: Grunnleggende
Intelligente displayer

Intelligente displayer

Våre intuitive berøringsskjermer er hjernene bak Precision Ag-teknologien. ISOBUS-kompatible: De har enkle menyer og skjermbilder som kan tilpasses.

StarFire™-mottakere

StarFire™-mottakere

StarFire™ satellittmottakere er utviklet og laget av oss og bruker vårt eget verdensomspennende nettverk med referansestasjoner for å oppnå enestående signalnøyaktighet

JDLink™-tilkobling

JDLink™-tilkobling

JDLink™ gir toveis tilkobling for automatisk opplasting av avlings- og maskindata til John Deere Operations Center™ og for fjernovervåking i sanntid.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ lagrer alle dine maskin- og avlingsdata trygt. Dataene er tilgjengelige fra alle enhetene, og kan deles trygt med over to hundre programvarepartnere innenfor smart gårdsdrift, for å gjøre det enklere å ta gode beslutninger.

Sømløst integrert

Sømløst integrert

Alle komponentene våre kan byttes ut, og selv om maskinen din ikke er grønn og gul, kan du likevel utnytte fordelene ved Precision Ag-teknologien fra John Deere.

Lett å bruke

Lett å bruke

Alle komponentene og programvaren er laget av oss. Konstruert med bønder, for bønder. De er enkle å bruke og bygget for lang levetid.

Målbar lønnsomhet

Målbar lønnsomhet

Dataene dine er trygt lagret i John Deere Operations CenterTM for detaljerte analyser av maskinenes effektivitet, utbyttet og mer for å støtte lønnsomheten til virksomheten din.