Automatiseringssystemer

Automasjonssystemer

Reduser tidsbruken og stresset knyttet til repeterende oppgaver

Automatiseringsverktøy tar bort de kjedelige, repeterende oppgavene og gir deg frihet til å bruke tiden på å administrere driften din. De’er også nyttige hvis du’baserer deg på deltidsansatte eller mindre erfarne operatører. Automasjon garanterer en god jobb hver gang.

Sømløst integrert

Sømløst integrert

Alle komponentene våre kan byttes ut, og selv om maskinen din ikke er grønn og gul, kan du likevel utnytte fordelene ved Precision Ag-teknologien fra John Deere.

Lett å bruke

Lett å bruke

Alle komponentene og programvaren er laget av oss. Konstruert med bønder, for bønder. De er enkle å bruke og bygget for lang levetid.

Målbar lønnsomhet

Målbar lønnsomhet

Dataene dine er trygt lagret i John Deere Operations CenterTM for detaljerte analyser av maskinenes effektivitet, utbyttet og mer for å støtte lønnsomheten til virksomheten din.

Connected Support-tjenester

Connected Support-tjenester

Smart gårdsdrift handler ikke bare om presisjonslandbruk. Det handler også om å maksimere driftstiden til maskinene dine. John Deere Connected Support™ leveres av forhandleren din og tilbyr en rekke muligheter for å overvåke maskinene samt proaktive tjenester som holder deg i gang, uansett hva fremtiden måtte bringe.

John Deere gjør presisjonslandbruk enkelt for deg

Vi’har laget en serie med korte videoer som forklarer noen av fordelene med våre presisjonsjordbruksverktøy. Bare bla gjennom listen til høyre for å finne et interesseområde.

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Jordbruk tilpasset lokasjonen

Finn ut hvordan åkerdata fra flere kilder blir brukt for å utvikle kart med ulike variabler, slik at du kan forvalte de enkelte områdene av åkeren forskjellig og forbedre veksten og avlingen.

Smart jordbruk: Det grunnleggende

Smart jordbruk: Det grunnleggende

For å starte reisen inn i presisjonsjordbruket trenger du bare en mottaker, display, JDLink™-tilkobling og en konto på John Deere Operations Center™. Og dessuten’er tilgangen til John Deere Operations Center™ gratis!

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overhoppinger, ingen overlappinger –, følg samme kjørespor hver gang helt håndfritt. Tilbyr svært høy nøyaktighet’, vi har utvidet utvalget med styringsløsninger for å passe alle redskapsmerker.