Nordisk Nirvana

Innbydende, utfordrende, men alltid naturlig

Med sine lange vintre og robuste topografi er kanskje ikke Sverige den mest åpenbare destinasjonen for golfspillere. Men de som har oppdaget landets vilde landskap og utfordrende golfbaner vender stadig tilbake for å oppleve ‘det vakre spillet’, på den skandinaviske måten.

Svensk perfeksjon

Svensk perfeksjon

For de som er vant til sydeuropeisk solskinn kan det komme som en overraskelse at Sverige har et renommé som en av de mest attraktive destinasjonene, men de mykt bølgende åsene og åpne landskap gjør faktisk landet perfekt egnet til å etablere golfbaner. Kristianstads Golfklubb befinner seg i Åhus-området av Skåne & en destinasjon som har etablert seg med bravur etter å ha gitt golfbanen en ny design som har høstet masse bifall…

Naturhengivelse

I henhold til banesjefen Bevan Tattersall er hemmeligheten bak suksessen hvor godt den passer inn i de naturlige omgivelsene, og har blitt en del av det vakre landskapet. Det er ingen ‘flekk’ på landskapet, ettersom de to forbilledlige golfbanene tilbyr spillerne en utfordrende og stimulerende idrettsopplevelse blant avslappede naturlige grøntarealer fylt med insekter og dyreliv.

te4x2 nordisk nirvana
 • BEVAN TATTERSALL

   

   

   

  Golfbanesjef, Kristianstads Golfklubb & Destinasjon

  “De to golfbanene er unike og responsen er fantastisk. Fairways, tees og greens er velstelte og nøyaktige, men omgitt av kontrastfylte naturlige grøntarealer, blomster og gress.”

  BEVAN TATTERSALL

Kjærlighetsprosjekt

Bevan setter stor pris på å ha havnet i disse omgivelsene, samt på sitt ansvar som banesjef – en stilling han vet hvor heldig han har vært med, med tanke på den pittoreske beliggenheten og klassisk svensk golfbanedesign med et ‘ubehandlet’ preg. Han tror at en må elske den golfbanen man arbeider på, ellers vil man aldri kunne gjøre en virkelig god jobb med å ta vare på den.

“Dette er et sted det er lett å bli glad i med – en veldig organisk og vakker gammel golfbane, men en bane det er enkelt å gjøre virkelig flott.”

 

25 år og arbeidet fortsetter…

Bevan stoler på at teamet og utstyret sitt vil ivareta en golfbane i verdensklasse, som får ut det beste av enhver ekspert, og inspirerer resten av oss til å klatre på den endeløse læringskurven. Erfaring teller – ikke bare for vellykket utførelse av dette spillet, men også ved prepareringen av anlegget. Til dette formålet har Bevan satset på John Deere™ siden 1995, og har nylig signert en eksklusiv femårsavtale med varemerket.

“John Deere™ arbeider for oss – så enkelt er det. Dersom vi ønsker å være der oppe med de beste golfbanene i verden, så trenger vi det beste utstyret, den beste servicen og den beste kundestøtten. Så det gir full mening for oss.”

8800a Nordisk nirvana
7500a Nordisk nirvana

Hele pakken

Det å ivareta de golfbanene slik at de holder høyest mulig standard forutsetter en betydelig flåte og et team som kan betjene den. Bevan tror at teamet hans kan utføre sine oppgaver på et enda høyere nivå ved å benytte det beste innen utstyr og kundeservice, med full visshet om at maskinene ikke vil svikte dem – uansett hvor lenge de betjener disse.

“Våre ansatte elsker John Deere™ og det spilte en rolle ved bestillingen. Men det handler ikke bare om pris og kundestøtte – det er snakk om folk som sitter i maskinene sine åtte til ti timer hver eneste dag, så de må kunne føle seg komfortable og vite at utstyret deres er pålitelig og trygt.”

Finn din nærmeste forhandler

Finn din nærmeste forhandler

Finn din John Deere-forhandler