Et privilegert sted for arbeid, hvile og lek

Rollebytter

Pietro Binaghi er glad for å ha havnet i et av Italias mest anerkjente vindistrikter, etter å ha flyttet ut av byen og funnet en drømmejobb som utvikler hans kjærlighet til landsbygda og en lidenskapelig golfinteresse.

Et mesterverk i Toscana

Pietro Binaghi anser seg selv som heldig som kan nyte arbeidet sitt – og sin golflidenskap – i så vakre og naturlige omgivelser. Det kan ikke være mange golfanlegg som befinner seg i et av UNESCOs verdensarvområder, og for de som er heldige nok til å foreta en spasertur på den opphøyede gressmatten på Castiglion del Bosco i Toscana, vil fort anerkjenne at de er på en unik golfbane for noen få privilegerte.

 • PIETRO BINAGHI

   

   

   

  Head Greenkeeper, Castiglion del Bosco

  “Dette er et nydelig sted, som ikke bare er populært blant turister, men også for rendyrkede golfentusiaster.”

  Pietro Binaghi
Castiglion del bosco

Europas flotteste vin- og golfopplevelse

Castiglion del Bosco befinner seg rundt 70 kilometer syd for Siena, i vindistriktet Brunello, og er et vakkert 800 år gammelt gods med borgruiner, en middelalderkirke og en av de fineste, private golfbanene i Europa. Den legendariske vinneren av British Open, Tom Weiskopf, designet den prestisjefylte golfbanen – beliggende blant bølgende, landlige åser og vingårder – som tilbyr en uovertruffen spilleopplevelse i fantastisk skjønne naturomgivelser.

“Jeg er så stolt over å kunne arbeide i dette området… en fantastisk golfbane som anerkjenner skjønnheten og utformingen av det naturlige terrenget, uten å forstyrre det harmoniske landskapet.”

Pietro Binaghi

Et frisk pust

For ledende greenkeeper Pietro Binaghi kan neppe gleden ved å arbeide i slike rolige omgivelser overvurderes, fremfor alt etter å ha bodd 26 år i en by. Etter opprinnelig å ha studert landbruk, følte han seg kallet av de pittoreske åsene i Toscana til virkelig å kunne ‘puste’ igjen. Som lidenskapelig golfspiller var anledningen til å jobbe i Castiglion del Bosco rett og slett uimotståelig.

“Jobben min forbinder to av de sentrale lidenskapene i livet mitt: Jeg studerte landbruk og jeg elsker golf… så det føles som at jeg kan gjøre begge deler samtidig.”

Høyest standard

Hver dag er annerledes og gir nye utfordringer for Pietro og teamet hans. Men en ting forblir konstant: kvaliteten på utstyret som står til disposisjon lar dem opprettholde den høyeste standarden ved golfbanepleie. Det er en selvfølge at maskinene er pålitelige, samt at presisjonen og utviklingen av enhver modell gir teamet full tillit ved utførelsen av sine daglige oppgaver. Pietro har et ganske enkelt motto – bli stadig bedre for hver dag som går.

“Jeg trenger aldri å tenke på påliteligheten eller ytelsen til maskinene – de fungerer rett og slett – og det er jeg veldig fornøyd med.”

 

Sirkelen er sluttet

Som far til tre barn er Pietro glad for å kunne oppdra sin familie i Toscana. Han håper at de også vil utvikle en golflidenskap, selv om han innrømmer at han foretrakk fotball selv som barn. Hans kjærlighet til spillet kom selvsagt senere – og med den en verdsettelse av naturen og spaserturer i den.

“Jeg var definitivt det ‘sorte fåret’ i familien – fordi jeg valgte å spille fotball – men nå tilbringer jeg mer tid på golfbanen enn hele familien min til sammen!”

7500 A
Pietro Binaghi
Forretninger og fornøyelser

Forretninger og fornøyelser

Flere års erfaring har lært Pietro å være stolt av jobben sin, og at det å ha gode venner rundt seg er avgjørende for å være fornøyd med jobben og finne lykken generelt. Han koser seg i selskap med de fleste, fremfor alt de som har et lidenskapelig forhold til arbeidet sitt, som verdsetter kvalitet og evner å kombinere forretninger og fornøyelser – på og utenfor golfbanen.

“Det som slår meg når det gjelder John Deere™ er deres dype forståelse av spillet og hva som trengs for å ivareta en velpleid golfbane – og det inngir tillit når man arbeider med dem.”

Intet å angre på

Til syvende og sist er det å ta vare på denne majestetiske golfbanen mer enn bare en jobb – for Pietro er det et kall og en drøm som går i oppfyllelse. Han har aldri sett seg tilbake etter at han ga avkall på sitt gamle storbyliv for praktfulle Castiglion del Bosco i Toscana. Hvem kan klandre ham for å etterstrebe og oppnå en perfekt balanse mellom arbeid og fritid?

Håndgress
Finn din nærmeste forhandler

Finn din nærmeste forhandler

Finn din John Deere-forhandler