Tid for endring

Du fortjener fremragende ytelse

Den effektive og banebrytende ytelsen til våre 6R, 7R og 8RX traktorer tilbyr økonomisk verdi til din virksomhet. Deres fordelaktige ytelse i transport, på jordet, og deres allsidighet, påvirker dine resultater positivt.

Finn en forhandler

Dokumentert og testet

At våre traktorer yter bra i transport, reduserer jordpakking og har høy allsidighet dokumenteres ikke bare av hundrevis av kunder i Europa, men også av uavhengige tester. Men det er ikke alt. For du tilbys også en rekke funksjoner innen presisjonslandbruk, f.eks. 1-Click-Go-AutoSetup, som utkonkurrerer alle andre på området og bidrar ytterligere til din lønnsomhet.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Dette tidsbesparende produktivitetsverktøyet reduserer oppsettiden på jordet med opptil 50 %. Fullstendig automatisert, uten feil, uten forsinkelser. Dine planlagte arbeidsoppgaver vises automatisk på Gen4-displayet når traktoren ankommer jordet. Alt operatøren trenger å gjøre er å bekrefte detaljene med ETT KLIKK. Det var det.

Uslåelig-skjærebord

Opplev allsidigheten til denne manøvrerbare 4-sylindrede traktoren med mye hestekrefter og sterk hydraulikk, høy løftekapasitet og store hjul.

Uslåelig-skjærebord

Når det gjelder transportarbeid, kommer du ikke utenom vårt John Deere™ 6R og 7R traktortsortiment. Hvilken blir nummer en for deg?

 • Nr. 1 i transport – 6R 185

  Du kontrollerer opptil 234 hk med Intelligent Power Management i en kompakt traktor med uslåelig akselerasjon og eksepsjonell allsidighet.

 • Nr. 1 i transport – 7R 330

  Ved den siste DLG PowerMix-testen satte vårt 7R 330 sett en ny standard for forbruk av diesel og dieseleksosvæske innen traktortransport over 300 hk av maksimumskraft (ECE-R120).

  traktor
 • Nr. 1 i transport – 6215R

  Med kun 19,2 l/t oppnådde 6215R ikke bare det laveste dieselforbruket av alle traktorene som ble testet¹, men ga også den raskeste akselerasjonen ved kjøring av 30-tonns tilhengere².

  traktor
 • Nr. 1 i transport – 6250R

  Siden 2018 har 6250R vært uslåelig i DLG PowerMix Transport 2.0-testen. 6250R oppnådde det laveste drivstofforbruket ved transport sammenlignet med alle konkurrentene som ble testet.

  Traktor

Registrering for Digital News Service

Mer enn et nyhetsbrev - Registrering for Digital News Service

Registrer deg for vår digitale nyhetstjeneste for å holde deg oppdatert om nye blogg artikler, nyheter, spesielle aktiviteter og eksklusive tilbud!

Registrering!

Relaterte emner

6R-serien

6R-serien

Nr.1 innen transport og intelligent automasjon – kraftig ytelse med lav vekt.

Foreta tilkobling av din John Deere™

7-serien

Lav vekt, mange hestekrefter – god akselerasjonsrespons og unik smidighet.

Foreta tilkobling av din John Deere™

8-serien

Høyteknologisk, stor trekkraft – allsidige og kraftige traktorer for presisjonslandbruk.

Customer Diary

Gjennom John Deere «Customer Diary» får en utvalgt kunde teste en John Deere traktor over en lengre periode. Den utvalgte kunden skal dele sine erfaringer med traktoren gjennom sosiale medier som Facebook og Instagram.

 1. 25l/t er det garanterte drivstofforbruket i veimodus for denne modellen, for maskiner som deltar i drivstoffgarantiprogrammet til John Deere™ i henhold til programvilkårene & betingelsene og i relevante land. Snakk med din John Deere™ forhandler for mer informasjon.
 2. Traktortest 2020 utført av landbruksmyndighetene i Niedersachsen (Tyskland). “Ved sammenligning av standardtraktorer (uten Unimog) oppnådde John Deere™ det laveste dieselforbruket. […] Det er interessant at 6215R, tross det lave drivstofforbruket, også var raskest ved akselerasjon med to tilhengere”; www.lwk-niedersachsen.de. 19l/t er også det garanterte drivstofforbruket i veimodus for denne modellen, for maskiner som deltar i drivstoffgarantiprogrammet til John Deere™ i henhold til programvilkårene & betingelsene og i relevante land. Snakk med din John Deere™ forhandler for mer informasjon.
 3. 20l/t er det garanterte drivstofforbruket i veimodus for denne modellen, for maskiner som deltar i drivstoffgarantiprogrammet til John Deere™ i henhold til programvilkårene & betingelsene og i relevante land. Snakk med din John Deere™ forhandler for mer informasjon.
 4. Profi-testresultater, 06/2018
 5. Basert på et drivstofforbruk på 40 l/t og 20 % effektivitetsfordel sammenlignet med 8R hjultraktorer ved 7000 daN.
 6. Legger til grunn 3 % potensielt tapt utbytte/avling på kompakte felt, et hvetefelt med 8 t/ha utbytte/avling og en markedspris på 200 €/t, 3 % (240 kg) tilsvarer en profittøkning på 48 €/ha