7R 330Traktor

 • 363 hk (267 kW) maks. effekt (ECE-R120) + 10 hk (7 kW) IPM
 • 9,0 l 6-sylindret motor
 • 11,4 t og 2 925 m akselavstand
 • Ny CommandView Cab med ActiveSeat II, radio med berøringsskjerm og ny CommandPRO joystick
 • Nye løsninger for presisjonslandbruk
  Reaktiv styring

  Reaktiv styring, en glede å kjøre.

  Velkommen til et nytt premium styrealternativ som nå er tilgjengelig på alle traktorer i 7-serien: Reaktiv styring. Rattet midtstiller seg selv automatisk når du svinger og holder deg rett på veien. Dra nytte av enestående komfortabel og presis linjeholding på offentlige veier, og opplev utrolig lett styring når du kjører inn i og ut av svinger, kjører ut av rundkjøringer eller kjører inn i T-formede veikryss.

  PLASSHOLDER ALTERNATIV TEKST

  Flere muligheter

  Kjør 7R med bredere og høyere dekkalternativer foran og bak for økt flyteevne og trekkevne. Den økte styrekapasiteten håndterer frontmonterte redskaper og de nye fordekkene med 710 mm bredde uten problemer. Få mest mulig ut av marken, og klargjør åkeren for høyest mulig utbytte/avling med riktig jordbehandling.

  tractor

  KJØREKOMFORT

  Det nye setet ActiveSeat II bruker hurtigreaksjons elektrisk fjæringsteknologi for å isolere føreren fra opptil 90 % av vertikale bevegelser. Nyt overlegen kjørekomfort under de vanskeligste forhold.

  Den 6,5“ store moderne radioen med berøringsskjerm og Apple CarPlay og Android Auto gir deg en rekke underholdningsalternativer.

  Den 7-serie

  DRA FOR Å ROTERE

  Sett fra innsiden

  7-series-tractor